Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mama lui Adrian Nastase a murit

Antena3 Antena3,
Mama lui Adrian Nastase a murit

Fostul premier Adrian Nastase e in doliu. Mama sa a incetat astazi din viata. Sarbatorirea Zilei nationale a Frantei din acest an imi va ramane adanc in memorie. Astazi s-a stins din viata mama mea. Impl. continuă pe Antena3

Mama lui Adrian Nastase a murit: Nu mai putea sa-mi vorbeasca. Ma privea fix cu ochii ei incredibil de albastri

Mama lui Adrian Nastase a murit, sambata, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de fostul premier pe blogul personal.

Adrian Nastase este in doliu: S-a topit incet. Nu mai putea sa-mi vorbeasca

Fostul premier Adrian Nastase este in doliu. Mama sa a murit sambata la varsta de 90 de ani. anuntul a fost facuit chiar de fostul lider PSD intr-un mesaj publicat pe blogul personal. Sarbatorirea.

Adrian Nastase a ajuns s-o laude pe Viorica Dancila: Face o treaba foarte buna, chiar daca are unele MICI probleme de exprimare

Fostul premier Adrian Nastase a laudat-o, sambata, pe Viorica Dancila, chiar daca are unele mici probleme de exprimare. Multi critica pentru unele mici probleme de exprimare, faptul ca nu este atenta.

Adrian Nastase, despre Legile Justitiei:Dragnea a facut prea multe compromisuri, iar timpul a trecut in defavoarea lui. Ce spune despre Dancila

Fostul premier Adrian Nastase a declarat despre Legile Justitiei ca sunt nefericite si a spus despre Liviu Dragnea ca a facut prea multe compromisuri, in timp ce a laudat-o pe Viorica Dancila, chiar daca are unele mici probleme de exprimare.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier, Adrian Nastase sustine ca Liviu Dragnea a facut prea multe compromisuri in privinta legilor justitiei. Dupa parerea mea, el a oscilat foarte tare. A incercat sa faca diverse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3477 seconds )