Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihnea Nastase s-a inscris in PSD

Antena3 Antena3,
Mihnea Nastase s-a inscris in PSD

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris de curand in PSD, fiind in Organizatia de tineret a sectorului 1. El a precizat ca eu existat influente de stanga. continuă pe Antena3

Mihnea Nastase, fiul lui Adrian Nastase, s-a inscris in PSD

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris de curand in PSD, fiind membru in Organizatia de tineret a Sectorului 1.

Mihnea Nastase, fiul lui Adrian Nastase, s-a inscris in PSD

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris de curand in PSD, fiind in Organizatia de tineret a sectorului 1. El a precizat ca eu existat influente de stanga din familie, acestea avand o influenta asupra deciziei sale, informeaza Agerpres.

Mihnea Nastase, fiul fostului premier, s-a inscris in PSD

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris duminica in PSD, devenind, astfel, membru al TSD Sectorul 1 . Acesta a mentionat ca nu mai este consilierul europarlamentarului.

Mihnea Nastase s-a inscris in PSD dupa ce s-a lepadat de Catalin Ivan, rivalul lui Dragnea

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris de curand in PSD, in Organizatia de tineret a sectorului 1. Mezinul familiei Nastase a precizat ca eu existat influente de stanga din familie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )