Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nastase, despre atacul din Siria: Gusterii inghit orice. Spectacolul a fost jenant. Au fost bombardate cateva zone dupa ce li s-a spus rusilor sa nu fie prin preajma

Adevărul Adevărul,
Nastase, despre atacul din Siria: Gusterii inghit orice. Spectacolul a fost jenant. Au fost bombardate cateva zone dupa ce li s-a spus rusilor sa nu fie prin preajma

Fostul premier Adrian Nastasecomenteaza pe blogatacul occidental din Siria din dimineata zilei de 14 aprilie, spunand ca se indoieste de temeinicia motivatiilor invocate de Washington si ironizand credulitatea si ignoranta marelui public care se lasa influentat de internet. Spectacolul a fost jenant, apreciaza Adrian Nastase, fost sef al diplomatiei. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase: Gusterii inghit orice. Voteaza in turma cu lanternele telefoanelor / in Siria, spectacolul a fost jenant

Adrian Nastase pune la indoiala motivatia invocata de Statele Unite pentru atacul din Siria si ii ia peste picior pe cei care se lasa influentati de informatiile aparute pe internet. Lumea.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian.

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Cat a COSTAT atacul din Siria sau cum sa arunci in aer MILIARDE de dolari...

Razboaiele costa, iar industria de armament prospera, de regula, indiferent ca e pace sau razboi. Nici atacul de sambata nu s-a dovedit mai putin costisitor. Numai rachetele Tomahawk trase de americani au.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Reactia lui Adrian Nastase dupa atacul SUA impotriva Siriei

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul SUA si al aliatilor sai, Marea Britanie si Franta asupra unor obiective guvernamentale din Siria. Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot.

Putin, despre atacul occidentalilor in Siria: O agresiune

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat atacul asupra Siriei lansat de SUA, Marea Britanie si Franta drept o agresiune si a cerut o intrunire a Consiliului de Securitate al ONU.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )