Libnet.ro
UNICEF

15:30

Numele lui Mihai Tudose, sters de pe panoul de la intrarea n sediul PSD Braila / Ponta: La sediile PSD istoria ncepe si se termina cu Liderul Suprem

Hotnews Hotnews,
 Numele lui Mihai Tudose, sters de pe panoul de la intrarea n sediul PSD Braila / Ponta: La sediile PSD istoria ncepe si se termina cu Liderul Suprem

Victor Ponta a distribuit joi pe Facebook un articol din presa braileana care relateaza ca numele lui Mihai Tudore este sters de pe panoul de la intrarea in sediul PSD din oras, dupa ce fostul premier a demisionat din partid. Ponta a comentat ca de rescrierea istoriei se ocupau comunistii si fascistii pana au ajuns ei istorie, subliniind ca acum sunt stersi din istoria PSD Ponta , Tudose, Grindeanu, etc. , iar la toate sediile PSD istoria incepe si se termina cu Liderul Suprem inconjurat de bufoni, metrese si fripturisti. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, sters de pe placa de la intrarea n sediul PSD Braila, la doar 24 de ore de la demisie

Numele deputatului Mihai Tudose a fost sters, joi, de pe placa de la intrarea in sediul PSD Braila, la doar o zi dupa ce fostul premier si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in Pro Romania, potrivit Mediafax.

IMAGINEA ZILEI! Numele demisionarului Mihai Tudose, STERS CU CARIOCA de pe pancarta de la intrarea in sediul PSD Braila (FOTO)

Imaginea zilei vine de la Braila! Dupa ce fostul premier Mihai Tudose si-a anuntat demisia din PSD, colegii de la filiala unde acesta a fost presedinte au luat masuri extreme. inarmata cu o carioca si o.

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie despre o Justitie corecta si pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Mihai Tudose: E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestatari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva

Fostul premier Mihai Tudose, care a demisionat recent din PSD, trecand la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, critica ofensiva permanenta impotriva Justitiei care are ca scop doar rezolvarea anumitor.

Radu Banciu: De fiecare data cand aparea, Mihai Tudose parea ca este ridicat dintr-o remorca cu sfecla furajera care il aducea dupa munca, seara, acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emsiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Tudose din PSD, fostul premier alaturandu-se formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD firmand ca a sperat ca lucrurile se vor indrepta in partid, insa aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )