Libnet.ro
UNICEF

22:30

Petre Daea aduce un omagiu COMUNISMULUI! Bustul socrului lui Nastase, instalat la Ministerul Agriculturii

B1 B1,
Petre Daea aduce un omagiu COMUNISMULUI! Bustul socrului lui Nastase, instalat la Ministerul Agriculturii

Ministrul Agriculturii s-a remarcat prin mai multe idei trasnite, dar acum loveste decisiv. Petre Daea a instalat in holul institutiei pe care o conduce bustul socrului lui Adrian Nastase,. continuă pe B1

VIDEO Petre Daea, sufocat de ploiestence. Ministrul s-a prins intr-o hora cu femeile, dar a jucat stangaci

Prezent la Ploiesti, oras in care a ajuns sambata, 11 noiembrie, caravana initiata de Ministerul Agriculturii, Alege oaia, Petre Daea a fost asaltat de femei, in special doamne trecute de prima tinerete, care au tinut mortis sa faca o fotografie cu ministrul.

Petre Daea, despre incursiunile ursilor in localitati: Dar de ce sa nu-i impuscam? Nu am ajuns in situatia sa alegem intre om si animal, sa fie foarte clar!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat sambata ca oamenii sunt cei care trebuie protejati, iar solutia atacurilor repetate ale ursilor din ultimele luni este reducerea numarului de animale.

Petre Daea, despre incursiunile ursilor in localitati:Dar de ce sa nu-i impuscam? Nu am ajuns in situatia sa alegem intre om si animal, sa fie foarte clar!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata, la Ploiesti, referindu-se la atacurile repetate ale ursilor din ultimele luni, ca solutia ar fi reducerea numarului de animale salbatice, el punctand ca oamenii sunt cei care trebuie protejati, informeaza Agerpres.

Petre Daea despre atacurile ursilor: De ce sa nu ii impuscam? Nu am ajuns in situatia sa alegem intre om si animal

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata, la Ploiesti, referindu-se la atacurile repetate ale ursilor din ultimele luni, ca solutia ar fi reducerea numarului de animale salbatice, el punctand ca oamenii sunt cei care trebuie protejati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )