Libnet.ro
UNICEF

05:15

Postare pe blog-ul lui Adrian Nastase, despre scandalul din PSD

Antena3 Antena3,
Postare pe blog-ul lui Adrian Nastase, despre scandalul din PSD

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, gazduieste pe blogul sau o analiza semnata de Marius Stoian in care situatia stangii pe esicherul politic este analizata minutios. Nu sunt un nostalgic. continuă pe Antena3

Billie Jean King, despre scandalul din finala US Open: Williams a ntrecut masura, dar si arbitrul Carlos Ramos a nrautatit situatia

Fosta jucatoare de tenis Billie Jean King a declarat, pentru CNN, ca Serena Williams a intrecut masura la finala US Open, dar si arbitrul Carlos Ramos a inrautatit situatia.

Adrian Nastase: Cred ca PSD nu face foarte bine. in Evul Mediu, in astfel de situatii, se puneau lipitori. Ar fi nevoie de solutii rapide si intelepte

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase a criticat, printr-o postare pe blogul sau, situatia din PSD, spunand ca partidul nu face foarte bine. Totodata, acesta a ironizat modul in care se gestioneaza conflictele, remarcand ca in Evul Mediu, se puneau lipitori si sugerand ca ar fi nevoie de solutii rapide si intelepte. Nastase a anuntat, insa, ca nu mai va mai da sfaturi actualei conduceri pentru ca nu i se cer.

Adrian Nastase: Cred ca PSD nu face foarte bine

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe blogul sau, ca PSD nu face foarte bine si ca in cazul social-democratilor este nevoie de solutii rapide si intelepte. Boboci cam putini si oarecum bezmetici.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

Sorin Ovidiu Vintu, comentariu exploziv in scandalul din PSD. Multe i se pot reprosa lui Dragnea, dar nu se poate spune ca este mafiot sau securist

Sorin Ovidiu Vintu comenteaza intr-o ampla postare pe Facebook razboiul din ultimele zile dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea, pozitionandu-se de partea liderului PSD. Un cadan si o cadana Se.

Naomi Osaka, despre conflictul din finala de la US Open: Nu m-a ntristat

Naomi Osaka, castigatoare a turneului de Grand Slam de la US Open, a declarat ca scandalul dintre Serena WIlliams si arbitrul de scaun Carlos Ramos nu i-a alterat sentimentele privitoare la castigarea titlului, in mare parte pentru ca aceasta nu avea habar cum ar trebui sa reactioneze.

Noi detalii despre accidentul din Vrancea. Ce au aflat positistii despre soferul care a provocat carambolul - VIDEO

Tanarul galatean care, joi, a provocat un accident rutier in apropierea localitatii Garoafa din judetul Vrancea, soldat cu un mort si patru raniti, s-ar fi aflat sub influenta substantelor interzise, au.

Dumitru Buzatu la RFI, despre tensiunile din PSD: Daca se ncalzeste cazanul, risca sa explodeze, trebuie un CEX / Eu nu sunt un rascolnic

Calmarea situatiei din PSD depinde foarte mult de o convocare a Comitetului Executiv, declara la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care sustine ca nu se numara printre cei care sunt rascolnici. El spune ca pana acum nu exista nici o informatie certa privind existenta unor puncte de rezistenta, care sa solicite demisia presedintelui Liviu Dragnea.

Parlamentul European a stabilit cand o convoaca pe Dancila. Apoi, voteaza o rezolutie despre situatia din Romania

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca situatia din tara noastra va fi dezbatuta in plenul Parlamentului European la inceputul lui octombrie, iar la finalul aceleiasi luni va fi adoptata o rezolutie in acest sens, scrie Ziare. com .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )