Libnet.ro
UNICEF

06:30

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Antena3 Antena3,
Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul. continuă pe Antena3

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Rasturnare de situatie in scandalul din PSD. Adrian Nastase, co-autor al scrisorii anti-Dragnea

Rasturnare de situatie in scandalul PSD. Potrivit unor surse autorizate social-democrate, scrisoarea semnata de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, in care este criticat dur managemantul.

Victor Ponta: Este un dezastru pentru PSD si Romania

Victor Ponta si-a dat cu parere in ceea ce priveste scandalul din PSD si cum crede ca ar trebui facut pentru ca Guvernul sa functioneze. in primul rand, dincolo de orice dispute p.

Ponta il acuza pe Dragnea ca profita de scandalul din Politie: E o ticalosie fara limita!

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea profita de scandalul declansat in Politia Romana, dupa ce s-a descoperit ca un agent de la Rutiera este pedofil, pentru a inlatura din.

Ponta il acuza pe Dragnea ca profita de scandalul din Politie: E o ticalosie fara limita! (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea profita de scandalul declansat in Politia Romana, dupa ce s-a descoperit ca un agent de la Rutiera este pedofil, pentru a inlatura din.

Codrin Stefanescu presedinte! Victor Ponta, ironii la adresa fostilor colegi din PSD. Nici pe Iohannis nu l-a iertat (VIDEO)

Problema noastra este ca nu avem nici guvernare, nici vreun presedinte care sa dea in branci cu munca, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. Fostul premier a mai sustinut ca Liviu Dragnea va candida.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Ziarul sarb Blic sustine ca Victor Ponta a primit cetatenie sarba. Ponta: Am primit o calitate onorifica

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a primit joi cetatenie sarba, relateaza ziarul sarb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 si a primit o calitate onorifica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )