Libnet.ro
UNICEF

10:31

Traian Basescu face dezvaluiri explozive. Ce spune fostul presedinte despre Kovesi si Nastase

B1 B1,
Traian Basescu face dezvaluiri explozive. Ce spune fostul presedinte despre Kovesi si Nastase

Traian Basescu iese la atac. Fostul presedinte face dezvaluiri explozive despre Adrian Nastase, Dan Voiculescu si Laura Codruta Kovesi. Totodata, acesta atrage atentia ca Inspectia Judiciaratrebuie. continuă pe B1

Sebastian Ghita, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: Traian Basescu spune ca a mers cu valul

Sebastian Ghita sustine ca a avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu despre condamnarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu. intrebat de Ion Cristoriu daca aceasta condamnare a fost o.

Traian Basescu, reactie virulenta la adresa lui Dan Voiculescu: Despre ce alianta vorbeste fostul presedinte

Traian Basescu a avut o reactie virulenta la adresa fondatorul Antenelor, Dan Voiculescu, si a lui Mihai Gadea si Mircea Badea. Fostul presedinte acuza o alianta intre Antena 3 si RTV pentru.

Traian Basescu si Ludovic Orban vor participa la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si liderul PNL, Ludovic Orban, sunt in lista policitienilor romani care si-au confirmat prezenta la Marea Adunare Centenara de la Chisinau de duminica, 25 martie.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Eronata interpretare

Traian Basescu reactioneaza dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, potrivit carora fostul presedinte ar avea inregistrari de la Palatul Cotroceni cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea. La asta.

Traian Basescu, dat de gol de Sebastian Ghita: Are inregistrari cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, in biroul de la Cotroceni

Sebastian Ghita l-a dat de gol pe Traian Basescu! Desi fostul presedinte nu a confirmat niciodata ca ar detine inregistrari din biroul sau de la Cotroceni, Ghita confirma ca Basescu detine imaginile.

Traian Basescu, dezvaluiri despre SRI: De ce nu l-a demis pe Florian Coldea

Traian Basescu a facut marti seara o serie de dezvaluiri cu privire la Serviciul Roman de Informatii, precizand ca Florian Coldea a scapat de demitere de doua ori pentru ca nu exista acordul lui George.

Traian Basescu, despre scadalul protocoalelor SRI: Problema e la judecatorii care dau prea usor aprobari de interceptare(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre subiectul protocoalelor incheiate intre Directia Nationala Anticoruptie, DIICOT si Serviciul Roman.

Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a fost inculpat pentru coruptie. Ancheta a durat cinci ani

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost inculpat oficial pentru fapte de coruptie si finant.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut

Fostul presedinte al Frantei este anchetat pentru finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2007, informeaza Reuters. Retinerea fostului sef de stat francez ar putea sa dureze pana la 48 de ore.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, informeaza postul Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )