Libnet.ro
UNICEF

19:30

De ce a ucis Plahotniuc democratia din Republica Moldova?

Adevărul Adevărul,
De ce a ucis Plahotniuc democratia din Republica Moldova?

Invalidarea alegerilor pentru primaria capitalei moldave si implicit mandatul de primar al candidatului PPDA PAS, Andrei Nastase, reprezinta o maniera brutala si bolsevica a oligarhului Vladimir Plahotniuc de a anula vointa electoratului moldav, prin intermediul unei justitii controlate, cu ajutorul judecatoarei Rodica Berdilo. continuă pe Adevărul

De ce a ucis Platohniuc democratia din R.Moldova?

Invalidarea alegerilor pentru primaria capitalei moldave si implicit mandatul de primar al candidatului PPDA PAS, Andrei Nastase, reprezinta o maniera brutala si bolsevica a oligarhului Vladimir Plahotniuc de a anula vointa electoratului moldav, prin intermediul unei justitii controlate, cu ajutorul judecatoarei Rodica Berdilo.

Eugen Tomac, despre invalidarea alegerilor din Chisinau: Acolo se aplica PRINCIPIUL LUI STALIN fara a mai mima nimic

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza dur in scandalul din Republica Moldova generat de invalidarea alegerii lui Andrei Nastase drept primar al Chisinaului. Tomac sustine ca Republica Moldova este un.

R.Moldova: Delegatia UE cere o procedura de apel transparenta dupa invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinau / Ambasada SUA: Invalidarea neasteptata si netransparenta a scrutinului, o evolutie ngrijoratoare

Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova considera ca Andrei Nastase a fost desemnat de electorat ca primar al Chisinaului si cere o procedura de apel corecta si transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale, scrie Agerpres. Si Ambasada SUA, precum si seful Misiunii UE la Chisinau, si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu decizia neasteptata si netransparenta de invalidare a alegerilor pentru functia de primar al capitalei Moldovei.

Delegatia UE n Republica Moldova cere o procedura de apel transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale din Chisinau

Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova considera ca Andrei Nastase a fost desemnat de electorat ca primar al Chisinaului si cere o procedura de apel corecta si transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale, scrie Agerpres.

Rezultatele alegerilor pentru primaria Chisinau au fost anulate. Andrei Nastase anunta ca va contesta decizia: Plahotniuc a comandat hotararea

Bomba pe scena politica din Republica Moldova! Rezultatele alegerilor pentru primaria Chisinau, castigate de pro-europeanul Andrei Nastase, nu au fost validate in instanta, anunta agora. md Cunoastem.

Incident la granita dintre Romania si Republica Moldova: Vamesii nu i-au permis lui Sabin Orcan sa treaca granita cu 250 de reviste

Jurnalistul Sabin Orcan nu a fost lasat sa treaca vama dintre Romania si Republica Moldova cu 250 de reviste Newsweek Romania, pe care intentiona sa le ofere participantilor la o conferinta la care urma sa t.

Apel la proteste si in Republica Moldova: Oamenii, chemati sa conteste in strada invalidarea rezultatului alegerilor pentru Primaria Chisinau

Invalidarea rezultatelor alegerilor pentru Primaria Chisinaului agita apele in capitala Republicii Moldova. Constantin Codreanu, candidat in turul I la scrutinul pentru Primaria Capitalei, este de parere ca in.

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei.

Dionis Cenusa: Invalidarea alegerilor este un adevarat soc politic pentru sustinatorii lui Andrei Nastase

Invalidarea rezultatelor alegerilor de catre instanta de judecata reprezinta un adevarat soc politic pentru cei care au sustinut candidatura lui Andrei Nastase. Ca urmare, daca nici opozitia extra-parlamentara si nici socialistii nu controleaza Primaria Capitalei, atunci se mentine situatia anterioara, adica una in care au de castigat democratii. De aceasta parere este analistul politic Dionis Cenusa, citat de IPN.

Pavel Filip, despre invalidarea alegerilor din Chisinau: E ultimul lucru pe care ni l-am dorit

Premierul Pavel Filip a comentat, in deschiderea sedintei Guvernului, decizia Judecatoriei Chisinau de invalidare a rezultatelor alegerilor. Decizia ridica multe semne de intrebare, apar diverse speculatii, care nu sunt in favoarea actualei guvernari, a declarat Pavel Filip.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,345 seconds )