Libnet.ro
UNICEF

21:17

Basescu: Suntem in cel mai bun moment din istoria noastra, din punct de vedere al securitatii Ce vedeti acum de la Macron, ca vrea sa faca armata europeana, e o gluma (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Suntem in cel mai bun moment din istoria noastra, din punct de vedere al securitatii Ce vedeti acum de la Macron, ca vrea sa faca armata europeana, e o gluma (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Romania se afla in cel mai bun moment din istoria sa, din punct de vedere al securitatii. Din punct de vedere al securitatii, suntem in cel. continuă pe B1

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Business report: Vasilescu, BNR: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania; 2019 cel mai dificil an viticol din istoria regiunii Dealu Mare; Interviu cu seful Mega Image: Romanii isi fac cumparaturile influentati mai mult de emotii decat de pret

Alianta daneza pe piata terenurilor agricole din Romania: Romania Farm Invest si Jantzen Development au de investit 3,7 miliarde de euro. Fiscalitate si Buget 2020: Toti stim ce trebuie, dar nimeni inca nu stie cum. Ecuatia financiara imposibila a viitorului an.

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Tot mai multe jocuri ajung sa fie dominate de algoritmi de inteligenta artificiala, iar unii campioni care si-au dedicat intreaga viata unui joc nu sunt foarte incantati de respectivul.

Monstri., de Marius Olteanu, cel mai bun film de debut la International Film Festival of India VIDEO

Monstri. , de Marius Olteanu, a fost desemnat, joi seara, cel mai bun film de debut al celei de-a 50-a editii International Film Festival of India care a avut loc in Goa, intre 20 si 28 noiembrie.

Care este cel mai bun restaurant in Militari? (P)

Pentru a putea castiga aprecierea cat mai multor clienti, un restautant are nevoie de trei elemente esentiale, respectiv de o ambianta deosebita, un meniu diversificat, cu produse deosebite si de servire.

Am avut cel mai cald noiembrie din ultimele sase decenii

Potrivit specialistilor, luna noiembrie a acestui a fost cea mai calda din ultimii 58 de ani. Temperatura medie la nivel national, de 8,7 grade, reprezinta cea mai ridicata medie a lunii noiembrie din 1961 si.

CURS VALUTAR 29 noiembrie 2019. Dolarul american, cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7781 1 Dolar S. A USD 4,3425 1 Dolar australian AUD 2,9428 1 Leva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )