Libnet.ro
UNICEF

11:15

DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de maine pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Cu cine discuta Ludovic Orban la Bruxelles: intrevederi cu liderii UE si NATO

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si NATO.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxel.

Ludovic Orban, prima vizita externa in calitate de premier: intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

LUDOVIC ORBAN: Romania are buget

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca urmareste cu atentie si ingrijorare situatia creata intre SUA si Iran si a precizat ca nu doreste o escaladare a tensiunilor. --- * ACTUALIZARE - Ministrul Agriculturii: Marti intra in contul ministerului 1. 000 de euro.

Decizie de ultima ora luata de Ludovic Orban. Va fi demis din Guvern

Premierul Orban a decis demiterea secretarului de stat implicat intr-un accident de circulatie, fiind suspectat ca s-ar fi urcat beat la volan. Oficialul a refuzat sa sufle in aparatul etilotest, dar si sa ii fie recoltate probe biologice, pentru a se stabili daca condusese sau nu sub influenta bauturilor alcoolice. Valeriu Lupu fusese numit de .

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )