Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gen. Ioan Paul Oprea: Noul manager de la Spitalul din Suceava este un medic militar care a participat la misiuni grele in Afganistan. A fost comandantul primului spital multinational ROL 3, la exercitiul NATO de anul trecut (VIDEO)

B1 B1,
Gen. Ioan Paul Oprea: Noul manager de la Spitalul din Suceava este un medic militar care a participat la misiuni grele in Afganistan. A fost comandantul primului spital multinational ROL 3, la exercitiul NATO de anul trecut (VIDEO)

Generalul r) Ioan Paul Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a subliniat ca noul manager de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceavaeste un medic militar care. continuă pe B1

Gen. Ioan Paul Oprea, impresionat de suferinta oamenilor bolnavi de la Spitalul din Suceava: Persoane internate care au pierdut fiinte dragi, fara sa le poata conduce pe ultimul drum. Razboiul nu e inca pierdut (VIDEO)

Generalul r) Ioan Paul Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a vorbit despre situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou, care a fost preluat de Armata Romana pe fondul.

Patru medici militari conduc spitalul din Deva. Medicul Constantin Vlase este noul manager

Spitalul Judetean de Urgenta Deva este condus, incepand de miercuri, de o echipa de 4 medici militari, a informat Ministerul Sanatatii.

Sorina Pintea, demisa de la sefia spitalului din Baia Mare. Cine este noul manager al unitatii medicale

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a decis demiterea Sorinei Pintea de la conducerea spitalului din Baia Mare. Decizia vine la o zi dupa ce premierul Ludovic Orban ii ceruse sa o demita de la conducerea spitalului din Maramures. Noul manager al Spitalului Judetean din Baia Mare este Alexandru Oros.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Noul manager al SJU Baia Mare, contestat de presedintele CJ, Gabriel Zetea

Presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea, considera inoportuna numirea unui manager interimar la Spi.

O asistenta de la Spitalul din Deva rupe tacerea: Am aflat rezultatul testului pentru coronavirus la insistentele colegilor

Cristina Neagu, asistenta la Spitalul Judetean din Deva, a trait un adevarat cosmar pana cand a aflat rezultatul testului pentru coronavirus.

Cum s-a ajuns la conducere militarizata si la Spitalul din Deva si ce spun medicii despre decizie Marturia unui doctor infectat cu coronavirus: Am facut endoscopie cu pelerina de vizitator

Spitalul Judetean din Deva este al doilea, dupa cel din Suceava, care are conducere militarizata, dupa ce managerii au demisionat in urma conflictului cu cadrele medicale. HotNews. ro a stat de vorba cu medici de la acest spital, care au povestit cum s-a ajuns in aceasta situatie, cum s-au trezit in carantina pentru doua saptamani, cu jandarmii la poarta, si cum au fost nevoiti sa se descurce cu echipamente de protctie sumare: cate o pereche de manusi si o pelerina pentru vizitatori. Doar plecaciuni la televizor pentru cadrele medicale nu ne ajuta, nu ne protejeaza nici pe noi, nici pe pacienti si nici pe familiile noastre, afirma unul dintre medici.

Spitalul din Deva va fi condus de medici militari, la fel ca la Suceava

Ministrul Sanatatii, dr. Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca la Spitalul Judetean din Deva va fi in.

Doctor pneumolog de la Spitalul din Iasi combate fakenews-urile pandemiei: Apa cu sare trateaza coronavirus sau nu?

Seful Sectiei de pneumologie de la Spitalul de profil din Iasi a pus capat miturilor care circula pe internet cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. Radu Crisan sustine ca igienizarea nasului si a gurii cu apa si sare nu reprezinta tratamentul pentru combaterea virusului ucigas.

Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internata cu diabet si probleme la inima a murit dupa ce a fost infectata cu COVID.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )