Libnet.ro
UNICEF

06:30

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

B1 B1,
IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe. continuă pe B1

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat.

Sotia l-a dat de gol! Cum a fost SURPRINS Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

Pentru ca se apropie sarabtorile de iarna, cuplul prezidential a tinut sa de fotografieze cu bradul .

Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

In timpul vizitei de marti in Regatul Unit, presedintele Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham.

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii, in cadrul receptiei oferite de catre Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la Reuniunea NATO de la The Grove, Watford.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis calatoreste astazi in Marea Birtanie, acolo unde va fi primit la Palatul Buckhingam de insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt: Seful statului va fi prezent, marti, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri la Reuniunea NATO la Nivel inalt care are loc la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Marti seara,.

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )