Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis: Se pot examina cai pentru ca NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si in combaterea terorismului (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Se pot examina cai pentru ca NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si in combaterea terorismului (VIDEO)

Am asistat la agravarea situatiei de securitate din Orientul Mijlociu, iar solutia este ca eforturile comune de reconstructie din Irak sa continue, la fel si lupta noastra impotriva terorismului, a declarat. continuă pe B1

Veste proasta pentru pensionari: cat mai intarzie plata pensiilor pe ianuarie. Scuza lui Orban

Pensionarii din Romania continua sa se afle intr-o situatie foarte dificila. Plata drepturilor financiare pe luna ianuarie a acestui an este amanata, iar Ludovic Orban are o scuza pentru acest set de circumstante. Se vehicula de vreo cateva zile posibilitatea intarzierii platii pensiilor in luna ianuarie a acestui an, la nivel national. Detaliile oficiale pe .

VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii privind dublarea alocatiei pentru copii, insa aceasta se afla inca in analiza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )