Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Criza profunda provocata de pandemia cu noul coronavirus va fi un test de anduranta pentru NATO

B1 B1,
Klaus Iohannis: Criza profunda provocata de pandemia cu noul coronavirus va fi un test de anduranta pentru NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica, de Ziua NATO, ca pentru Alianta Nord Altlantica aceasta criza provocata de pandemia de COVID-19 resprezinta un test de anduranta, iar NATO va trebui sa dea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a sunat astazi pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei epidemiologice generata de COVID-19. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a afirmat ca tara noastra este alaturi de eforturile autoritatilor italiene. Totodata, in semn de solidaritate, in aceasta seara, de la ora 20. 00, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian.

Noul coronavirus, un test pentru supravietuirea regimului Putin. Trei mari probleme interne ignorate cu o propaganda activa pe plan international

Pandemia de coronavirus reprezinta un test pentru supravietuirea politica a lui Vladimir Putin, care s-a vazut deja nevoit sa amane referendumul prin care intentioneaza sa ramana presedinte pe viata.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Germaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o convorbire cu presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, pe tema coronavirus, cei doi sefi de stat transmitand reciproc condoleante familiilor indurerate pentru pierderile suferite.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa stea in case: Nu va imbratisati cu prietenii, nu dati mana, evitati orice contact direct!

Respectand cu strictete, riguros, regulile ii ocrotim pe cei apropiati si le protejam sanatatea concetatenilor nostri, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Presedintele Klaus Iohannis declara ca epidemia de coronavirus va aduce saptamani critice in Romania.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Spaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis, a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, pe tema crizei provocate de coronavirus si a transmis condoleante pentru pierderile de vieti omenesti inregistrate in Spania. Vineri seara, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului spaniol, in semn de solidaritate cu Regatul Spaniei si poporul spaniol.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

La solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, joi, de la ora 16:00, va avea loc o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, si reprezentanti ai institutiilor locale cu privire la situatia epidemiologica de la Suceava.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )