Libnet.ro
UNICEF

15:45

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Victor Ponta, solicitare pentru Klaus Iohannis: Sa se zbata pentru acest colac de salvare

Victor Ponta a prezentat noua varianta de buget al Uniunii Europene pentru 2021-2028 si spune ca dezavantajeaza Romania, in raport cu varianta initiala. Liderul Pro Romtnia le cere lui Iohannis si celor din.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Macron privind moartea cerebrala a NATO: A dorit sa socheze un pic si sa duca la un proces de reflexie si noi toti suntem de acord ca NATO este puternica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat cu ocazia participarii la summit-ul NATO de la Londra ca nu poate fi vorba nicidecum de o moarte cerebrala a NATO precum a afirmat Emmanuel Macron pentru ca altul e sensul.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Klaus Iohannis, catre liberali: Eu am mesaje pentru PNL in toate domeniile

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic N.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summitul NATO: A fost o reusita pentru noi, ne-am atins obiectivele

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, despre discutiile de la cel mai recent summit NATO, cel de la Londra. NATO a ajuns la 70 de ani. Cea mai puternica alianta.

Statele membre NATO, acord privind declaratia comuna China, considerata amenintare

Statele membre NATO au ajuns la un acord de principiu privind declaratia comuna a summitului de la Londra, care mentioneaza in premiera pericolul reprezentat de China, afirma surse citate de presa germana, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis considera ca viitorul NATO trebuie analizat

Presedintele Klaus Iohannis considera ca este bine sa se inceapa un proces de reflectie asupra viitorului NATO, dar sub conducerea secretarului general al Aliantei, Jens Stoltenberg, conform Agerpres. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )