Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt .

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt: Seful statului va fi prezent, marti, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri la Reuniunea NATO la Nivel inalt care are loc la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Marti seara,.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta Biroului Executiv al Partidului National Lib.

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii, in cadrul receptiei oferite de catre Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la Reuniunea NATO de la The Grove, Watford.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Summit aniversar la Londra. 70 de ani de NATO. 30 de ani de la caderea Cortinei de Fier. Iohannis, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la Reuniunea NATO, care se desfasoara la Londra. Nu este un Summit propriu-zis, intrucat are doar o sesiune de discutii, miza principala fiind marcarea la cel mai inalt nivel politic a 70 de ani de la infiintarea NATO.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )