Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Marea Neagra, zona de importanta geostrategica deosebita pentru Alianta nord-atlantica, Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO Regiunea Marii Negre este de o importanta strategica deosebita pentru NATO, a declarat, ieri, Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, in urma intrevederii cu premierul Ludovic Orban pe care a avut-o la sediul institutiei de la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, intalniri cu von der Leyen si Stoltenberg in ultima zi a vizitei la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban are programate joi, in ultima zi a vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles, intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Secretarul general al NATO: Nu avem niciun motiv sa nu credem informatiile ca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta iraniana

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat vineri ca Alianta Nord-Atlantica nu are niciun motiv sa nu creada informatiile mai multor tari occidentale conform carora cauza prabusirii avionului Boeing al unei companii aeriene ucrainene in apropiere de Teheran ar putea fi un tir accidental cu racheta antiaeriana al Iranului, relateaza AFP si DPA.

Stoltenberg, dupa intrevederea cu Ludovic Orban: Nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord nu are niciun motiv pentru a-si revizui postura pentru ca nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO, a declarat joi, la Bruxelles, secretarul general Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman Ludovic Orban.

Stoltenberg, dupa intrevederea cu premierul Ludovic Orban: Romania are o contributie esentiala in securitatea la Marea Neagra

Romania joaca un rol cheie in NATO si are o contributie esentiala la securitatea Marii Negre, a declarat joi a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Premierul Ludovic Orban se intalneste cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman,. intalnirea are loc in contextul situatiei din Orientul Mijlociu, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )