Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, prima vizita externa in calitate de premier: intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, prima vizita externa in calitate de premier: intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Antena3

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

Cu cine discuta Ludovic Orban la Bruxelles: intrevederi cu liderii UE si NATO

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si NATO.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxel.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Decizie de ultima ora luata de Ludovic Orban. Va fi demis din Guvern

Premierul Orban a decis demiterea secretarului de stat implicat intr-un accident de circulatie, fiind suspectat ca s-ar fi urcat beat la volan. Oficialul a refuzat sa sufle in aparatul etilotest, dar si sa ii fie recoltate probe biologice, pentru a se stabili daca condusese sau nu sub influenta bauturilor alcoolice. Valeriu Lupu fusese numit de .

Vosganian: Rares Bogdan a anuntat ca Ludovic Orban va demisiona in februarie. Tare, nu?

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat, sambata, pe Rares Bogdan pentru ca a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult, a punctat liderul ALDE.

Valeriu Lupu a demisionat din functia de secretar de stat, inainte ca Ludovic Orban sa il demita

Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat, in contextul in care politistii au deschis un dosar penal pe numele sau, dupa ce acesta a avariat o masina si a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anuntase anterior ca a decis sa il demita din Guvern pe Lupu, conform Mediafax.

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timisoara - surse

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timisoara si a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Care este prima vizita pe care o face Klaus Iohannis in 2020

Klaus Iohannis si-a programat prima vizita de lucru din 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )