Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Ludovic Orban pleaca in prima vizita oficiala la Bruxelles: intalniri importante cu liderii Uniunii Europene si a NATO

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban pleaca in prima vizita oficiala la Bruxelles: intalniri importante cu liderii Uniunii Europene si a NATO

Premierul Ludovic Orban va fi prezent, in perioada 7-9 ianuarie, la Bruxelles unde urmeaza a participa la mai multe intalniri importante la sediul institutiilor europene si cel al NATO. Aceasta va fi si prima. continuă pe B1

Premierul va desfasura o vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Ludovic Orban va efectua o vizita oficiala la sediul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord, din Bruxelles, in perioada 7-9 ianuarie, informeaza Guvernul printr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Ludovic Orban, prima vizita externa ca premier. Cu cine se intalneste

Premierul Ludovic Orban va efectua, in perioada 7-9 ianuarie 2020, o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene, respectiv al NATO. E prima deplasare externa pe care Ludovic Orban o face in calitate de sef al Executivului.

Ludovic Orban, surpriza la sfarsit de an. Premierul va petrece Revelionul cu membrii Executivului

Premierul Ludovic Orban declara ca va petrece Revelionul impreuna cu mai multe familii, mentionand ca vor fi prezenti si colegi din Executiv, dar ca nu va fi o reuniune a Guvernului.

Ludovic Orban explica de ce i-a convocat pe membrii cabinetului la Palatul Victoria, vineri seara: Premierul a anuntat o noua sedinta de Guvern inainte de finalul anului(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat de ce a decis sa convoace o sedinta de Guvern in seara zilei de 27 decembrie, o zi libera pentru angajatii din sectorul public. Acum chiar daca am dat liber pe data.

Premierul a facut sase ore cu masina de la Bucuresti la Suceava. Ludovic Orban: Avem nevoie de o autostrada intre Capitala si Moldova (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune din nou ca este nevoie de o autostrada care sa lege Bucurestiul de Moldova. Seful Executivului a facut astazi 6 ore cu masina din Bucuresti pana la Suceava si nu a fost tocmai mu.

PNL nu renunta la alegerea primarilor in doua tururi. Ludovic Orban mizeaza pe 173 de voturi in Camera

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Valcea, ca proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi va fi dezbatut, din nou, in Parlament, dupa 1 februarie. Potrivit acestuia, proiectul ar putea trece in Camera Deputatilor cu 173 de voturi, cu 8 voturi mai multe decat este necesar, scrie Mediafax.

Ludovic Orban spune ca va petrece Revelionul impreuna cu membri ai Executivului: Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului

Premierul Ludovic Orban declara ca va petrece Revelionul impreuna cu mai multe familii, mentionand ca vor fi prezenti si colegi din Executiv, dar ca nu va fi o reuniune a Guvernului, scrie Agerpres.

Ludovic Orban solicita Ministerului Sanatatii sa prezinte, la inceputul anului viitor, o solutie privind sistemul de clawback

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, vineri seara, in sedinta de Guvern, conducerii Ministerului Sanatatii, ca la inceputul anului viitor sa vina cu o solutie pentru sistemul de clawback pentru.

Igor Dodon si Ion Chicu pleaca intr-o vizita oficiala in Turcia

Igor Dodon a anuntat ca va intreprinde o vizita oficiala in Turcia, impreuna cu premierul Ion Chicu, in perioada 29-30 decembrie, la invitatia lui Recep Erdogan.

Ludovic Orban solicita Ministerului Sanatatii sa vina, in ianurie, cu o solutie pentru taxa clawback

Ludovic Orban a solicitat, vineri, ca Ministerul Sanatatii sa vina in luna ianuarie cu o solutie privind taxa clawback pentru medicamentele generice si inovative. Premierul a precizat ca acest nivelul de 30% al taxei pune o presiune uriasa pe companii, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )