Libnet.ro
UNICEF

20:32

Presedintele Iohannis a sustinut o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a sustinut o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Ies la iveala tot felul de detalii neasteptate despre criminalii din cartierul Dalas din Iasi. Unul dintre ei era chiar nepotul victimei.

Premierul britanic Boris Johnson si seful guvernului irakian, convorbire telefonica despre tensiunile din Orientul Mijlociu

Premierul britanic Boris Johnson a convenit cu seful guvernului irakian, Adel Abdul Mahdi, intr-o discutie telefonica purtata luni, asupra necesitatii dezescaladarii tensiunilor in regiunea Orientului Mijlociu, transmite Reuters, citand un comunicat de presa difuzat de Downing Street.

Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului si fost ministru de Externe, a avut o prima reactie dupa discursul sustinut de Donald Trump referitor la conflictul din Orientul Mijlociu.

Presedintele Iohannis: Eliminarea pensiilor speciale trebuie rezolvata pe cale parlamentara. Daca liberalii vor sa accelereze demersurile, ii voi sprijini

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca eliminarea pensiilor speciale trebuie rezolvata pe cale parlamentara, aratand ca, daca exista dorinta liberalilor de a accelera demersurile in acest sens, ii va sprijini.

Merkel si Putin se intalnesc sa discute despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca, sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat, ieri, Guvernul german, relateaza The Associated Press, conform news. ro.

Angela Merkel se intanleste cu Vladimir Putin pentru a discuta despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat luni Guvernul german, relateaza The Associated Press.

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3031 seconds )