Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Adevărul Adevărul,
Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri, inaintea participarii la Summitul NATO, daca exista un orizont de timp pentru o vizita a presedintelui SUA, Donald Trump, in Romania. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre vizita lui Donald Trump in Romania. Cand ar putea veni presedintele SUA in tara noastra

Klaus Iohannisa anuntat cand ar putea veni Donald Trump, in Romania. Presedintele Romaniei a sustinut ca Trump este in campanie electorala, insa ne putem sa ne asteptam la o vizita in.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Macron privind moartea cerebrala a NATO: A dorit sa socheze un pic si sa duca la un proces de reflexie si noi toti suntem de acord ca NATO este puternica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat cu ocazia participarii la summit-ul NATO de la Londra ca nu poate fi vorba nicidecum de o moarte cerebrala a NATO precum a afirmat Emmanuel Macron pentru ca altul e sensul.

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis calatoreste astazi in Marea Birtanie, acolo unde va fi primit la Palatul Buckhingam de insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )