Libnet.ro
UNICEF

21:00

IN ULTIMII TREI ANI, inzestrarea Armatei - 5 miliarde lei mai putin decat prevederile bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMII TREI ANI, inzestrarea Armatei - 5 miliarde lei mai putin decat prevederile bugetare

Punerea in practica a deciziei NATO de alocare a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare a fost imbratisata cu entuziasm de clasa politica din tara noastra, care, inca din anul 2017, anunta ca, in sfarsit, Armata Romana va beneficia de sumele necesare modernizarii si retehnologizarii sale. Mai ales ca, din cei 2% din PIB, 20% erau prevazuti in bugetul Apararii ca avand destinatie speciala achizitia de armament si tehnica militara. continuă pe Ziarul Bursa

EDITIE SPECIALA - COMPA IN ULTIMII PATRU ANI Performanta mai slaba decat a indicelui BET-XT, pentru Compa

Marcel Murgoci, Estinvest: Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele asteptari printre investitori privind distributia de dividende, fapt care in final nu s-a intamplat * Goldring: Este putin probabil ca societatea sa distribuie dividende in viitorul apropiat, fapt decisiv pentru cresterea cotatiei * Indiferent de evolutia pretului, lichiditatea actiunii CMP este scazuta, ceea ce reprezinta un risc ridicat pentru investitori, spun cei de la Goldring Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au fost caracterizate, in ultimii patru ani, de doua perioa and 172;de dis and 172;tincte, respectiv o crestere pana in vara anului 2017, marcata de un maxim de 1,335 lei, urmata de un trend descendent care se deruleaza si in prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanta mai slaba decat cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

Cehia anunta primul caz de gripa aviara din ultimii 3 ani

Republica Ceha a descoperit virusul gripei aviare H5N8 la o ferma avicola din centrul tarii, primul caz din ultimii trei ani, a anuntat sambata Autoritatea Sanitar Veterinara, transmite Reuters, citata de Agerpres. Cititi si Avertismentul Comisiei Europene.

Citu acuza PSD de iresponsabilitate criminala: Stiti care este gaura pe care ne-a lasat-o pentru anul viitor? 51 de miliarde lei!

Ministrul Finantelor Florin Citu acuza guvernarea PSD de iresponsabilitate criminala pentru faptul ca a aprobat legea pensiilor, desi nu exista sursa de finantare, afirmand ca pentru anul viitorul gaura este de 51 miliarde lei.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani. Ce a patit atunci jurnalista, pe strazile din Grecia

Ca multe alte vedete de pe la noi, si regretata Cristina Topescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant si plin de adrenalina a fost Aventura cu patru stele, difuzat de Antena 1, in urma cu trei ani. Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani Ca multe alte .

Un copil de trei ani din Arges a fost ranit de un dulap care s-a rasturnat peste el

Un copil in varsta de trei ani din comuna argeseana Bascov a fost preluat de Ambulanta sambata dimineata, dupa ce un dulap s-a prabusit peste el.

Top 10 jocuri din ultimii 10 ani: cele mai populare creatii ale deceniului

Daca esti amator de gaming, s-ar putea sa stii deja ce au preferat oamenii in ultimii zece ani in materie de gaming. Chiar si asa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri.

Fetita de trei ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3, din bratele bunicii: Plasa s-a deschis si mi-a cazut!

Tragedie intr-o familie din Craiova, dupa ce o fetita de doar 3 ani a cazut de la etajul al 3-lea, chiar din bratele bunicii ei. Copila este acum in stare grava la spital.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )