Libnet.ro
UNICEF

06:15

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Iohannis este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban ca premier este neconstitutionala. Barna sustine ca presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza si spune ca USR ar intra la guvernare, daca s-ar reveni la alegerea primarilor in doua tururi.

Dan Barna arata cu degetul inspre Iohannis cand vine vorba despre scoaterea din criza politica

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns .

Dan Barna: Amanarea votului de investire a guvernului va duce la prelungirea crizei politice. Daca tactica PSD reuseste, 2020 va fi un an pierdut

O amanare a votului privind investirea Cabinetului Orban II este fuga de responsabilitate, iar singurul ei efect cert este prelungirea crizei politice, spune liderul USR Dan Barna. El mai atrage atentia asupra faptului ca, in cazul in care tactica PSD de blocare a alegerilor anticipate va avea succes, atunci 2020 va fi un an pierdut.

Rares Bogdan: USR sare limite care vor face aproape imposibila colaborarea viitoare Dan Barna: Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit

Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit, iar in momentul de fata se intampla un poker in desfasurare si cu cartile de pe masa, a afirmat liderul USR, Dan Barna, incercand sa explice criticile aduse liberalilor in ultima perioada de catre cei din USR. Aceasta, dupa ce atat Ludovic Orban, cat si Rares Bogdan au acuzat USR ca se plaseaza umar la umar langa PSD si a inceput sa traga cu toate tunurile in directia PNL.

Dan Barna rupe tacerea, dupa decizia CCR: Strategia PNL a esuat!

Dan Barna sustine ca asteapta motivarea deciziei CCR referitoare la desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier. Liderul USR apreciaza ca nuantele sunt foarte importante intr-o astfel de decizie.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face nicun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face niciun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faca femeia dimineata, cand se trezeste. Preot: La gestul acesta, repetat zilnic, Dumnezeu va raspunde

Primul lucru pe care trebuie sa-l faca femeile dimineata, atunci cand se trezesc, este acela de a aprinde candela, spun preotii.

Cine este femeia care l-a infruntat pe Vladimir Putin in Sankt Petersburg. Ce s-a intamplat apoi

O femeie nu a mai suportat modul in care isi traieste viata in tara sa natala si l-a confruntat chiar pe presedinte. Aceasta s-a plans de conditiile grele in care este nevoita sa traiasca. Cine este si ce s-a intamplat dupa ce l-a abordat pe Vladimir Putin? Cine este femeia care l-a confruntat pe Vladimir .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )