Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis l-ar putea propune din nou pe Orban premier, dupa ce CCR le-a dat calculele peste cap. Cum este posibil

Antena3 Antena3,
Iohannis l-ar putea propune din nou pe Orban premier, dupa ce CCR le-a dat calculele peste cap. Cum este posibil

Klaus Iohannis este nevoit sa faca o noua propunere de premier, dupa ce Curtea Constitutionala a dat peste cap toate calculele si a decis ca numirea lui Ludovic Orban a fost neconstitutionala. continuă pe Antena3

Iohannis l-ar putea propune din nou pe Orban premier, dupa ce CCR le-a dat calculele peste cap. Cum este posibil

Klaus Iohannis este nevoit sa faca o noua propunere de premier, dupa ce Curtea Constitutionala a dat peste cap toate calculele si a decis ca numirea lui Ludovic Orban a fost neconstitutionala.

VIDEO CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier e constitutionala. Corlatean: Dizolvarea Parlamentului, un abuz de putere al presedintelui Ce a sustinut reprezentantul Administratiei prezidentiale

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Titus Corlatean, privind desemnarea lui Ludovic Orban premier, pentru a doua oara, de catre presedintele Klaus Iohannis. Tot astazi este programata sedinta de investitura a Guvernului Orban II, unde cel mai probabil nu va fi cvorum. Presedintele interimar al Senatului, Titus Corlatean, a sustinut in fata judecatorilor CCR ca scopul presedintelui este dizolvarea Parlamentului, si nu gasirea unei solutii politice in interiorul configuratiei parlamentare actuale: Dizolvarea Parlamentului nu mai e un act democratic, ci un abuz de putere.

Surse: Primele tensiuni Iohannis-PNL. Liberalii il vor tot pe Orban premier, nu un tehnocrat. Cine se mai pregateste

Liderii PNL insista ca presedintele Klaus Iohannis sa-l desemneze tot pe Ludovic Orban premier. Liberalii resping categoric varianta unui prim-ministru tehnocrat, purtandu-i inca ranchiuna lui Dacian Ciolos, care i-a dus in Opozitie. Liderii PNL il critica pe Iohannis ca nu trage destul pentru partid, insa n-au curaj sa-i spuna-n fata.

VREMEA se schimba DIN NOU! CE NE ASTEAPTA si care sunt ZONELE VIZATE

Luna februarie se arata capricioasa! Dupa atentionarile meteo cod portocaliu si rosu de vant,, vremea se incalzeste din nou, fiind deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse.

CCR decide daca Iohannis a incalcat legea cu Orban premier. Corlatean: Scopul a fost dizolvarea Parlamentului, care e un abuz de putere. Reactie de la Cotroceni si scenarii CCR

Decizia care poate da planurile tuturor partidelor peste cap ar putea veni de la Curtea Constitutionala. Magistratii decid daca presedintele Romaniei a incalcat legea fundamentala in momentul in care l-a nominalizat pentru functia de premier pe Ludovic Orban, imediat dupa ce acesta fusese demis prin motiune de cenzura.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. inaintea sedintei, CCR ar putea decide daca desemnarea lui Orban din nou premier e constitutionala

Luni are loc sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului in care este programat votul de incredere Guvernului Orban II. Sansele sa fie cvorum, insa, sunt putine, dat fiind ca mai multi.

CONTINUA CRIZA POLITICA CCR a decis: Ludovic Orban, premier desemnat curat neconstitutional

Presedintele Klaus Iohannis nu are de gand sa nominalizeze un alt premier, asa cum ii cere Curtea Constitutionala in decizia pronuntata ieri cu privire la desemnarea pentru functia de premier a lui Ludovic Orban, dupa ce primul guvern condus de acesta a fost demis in urma motiunii de cenzura aprobata de Parlament in sedinta de plen din 5 februarie.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Opozitia face front comun pentru a impiedica anticipatele Tot astazi, CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier este constitutionala

Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, luni, de la ora 16. 00, pentru investirea Guvernului Orban II. PSD, Pro Romania si ALDE au anuntat ca nu participa la sedinta, in timp ce parlamentarii liberali vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. Pentru PNL, scenariul alegerilor anticipate pare tot mai indepartat, in conditiile in care cel mai probabil sedinta de plen va fi amanata astazi din lipsa cvorumului, PSD incercand sa amane votul pentru luna martie.

Anamaria Prodan, din nou MAMICA! Va avea AL DOILEA COPIL cu Reghe! Primele declaratii OFICIALE!

Anamaria Prodan este cunsocuta despre cea mai sexy impresara din fotbal! Vedeta a declarat ca si-ar mai dori un copil, dar de aceasta data sa-l adopte. Anamaria a spus ca ar dori sa adopte un copil dintr-o.

Windows 10 se reinventeaza, din nou: schimbarile radicale din actualizarea de primavara 2020

Windows 10 este departe de a fi un sistem de operare perfect, dar cei de la Microsoft fac eforturi semnificative pentru a-l imbunatati. Din acest motiv, actualizarea din aceasta primavara vine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )