Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marcel Ciolacu: Am facut pe surse rost de textul ordonantei privind alegerile parlamentare. E total neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Am facut pe surse rost de textul ordonantei privind alegerile parlamentare. E total neconstitutionala

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu sustine ca a facut rost pe surse de textul ordonantei Guvernului prin care se modifica legile electorale si spune ca este o idee tampita modificarea modului in care sunt alesi parlamentarii. continuă pe Adevărul

Florin Georgescu catre Marcel Ciolacu: Acordarea dreptului de a converti creditele in valuta aflate in derulare la rate stabilite arbitrar este inadecvata (DOCUMENT)

Intr-o scrisoare adresata presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ii transmite motivele pentru care Banca Centrala nu este de acord cu initiativa legislativa promovata de PSD cu privire la riscul valutar din contractele de credit. Legea a trecut de Senat la inceputul lunii decembrie 2019 si acum e la Camera Deputatilor. Vezi aici textul legii asa cum a trecut de Senat.

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in situatia in care presedintele Klaus Iohannis il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim ministru. Dupa ce a existat in Parlament cel mai mare scor la o motiune de cenzura nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru, afirma Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Saptamana viitoare anunt daca voi candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, ca saptamana viitoare va anunta cu certitudine daca va candida sau nu pentru cea mai inalta functie in partid. Ciolacu spune ca este onorat de sustinerea pe care Gabriela Firea a anuntat-o pentru candidatura sa si marturiseste ca fara sprijinul PSD Bucuresti nu ar fi candidat pentru nicio functie in partid.

MARCEL CIOLACU: Avem suficienti parlamentari cat sa treaca propunerea ca prim-ministru sa fie Remus Pricopie

PSD si Pro Romania au, in prezent, suficiente voturi pentru a trece in Parlament un Guvern condus de Remus Pricopie, a declarat, joi, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, la sediul central al partidului, inainte de a merge la consultarile de la Palatul Cotroceni.

MARCEL CIOLACU: Luam in calcul sesizarea CCR daca presedintele Iohannis il propune tot pe Orban premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca PSD l-a propus pe Remus Pricopie prim-ministru si ca decizia apartine presedintelui Klaus Iohannis pentru ce durata, mai scurta sau mai lunga, se va desfasura aceasta criza politica.

MARCEL CIOLACU: in acest moment, PSD si Pro Romania au suficienta majoritate de a trece un Guvern in Parlamentul Romaniei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, inaintea consultarilor de la Cotroceni, ca PSD si Pro Romania au o majoritate care il sustine pe rectorul SNSPA, Remus Pricopie, pentru functia de prim-ministru.

Marcel Ciolacu, inainte de consultarile cu Iohannis: PSD si Pro Romania au numarul cel mai mare de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri de premier

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat joi, inaintea consultarilor cu Iohannis, ca PSD si Pro Romania merg cu propunerea de premier Remus Pricopie. Ciolacu a mai spus ca cele doua partide au cel mai mare numar de parlamentari conturat in jurul unei singure propuneri.

Marcel Ciolacu: PSD nu se teme de votul romanilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat in cadrul Conferintei extraordinare a PSD .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )