Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ordonanta care prevede cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul, declarata neconstitutionala de CCR

B1 B1,
Ordonanta care prevede cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul, declarata neconstitutionala de CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat marti drept neconstitutionala OUG nr. 622019, actul normativ prin care era introdusa obligarea furnizorilor de telefonie mobila de a colecta datele de. continuă pe B1

CCR a respins, cu unanimitate, Ordonanta de urgenta privind cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a declarat, cu unanimitate de voturi, neconstitutionala ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul.

Ordonanta de urgenta privind vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul este neconstitutionala - Curtea Constitutionala

Ordonanta de urgenta privind vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul adoptata de Guvernul Dancila este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

CCR: OUG care prevede cumpararea cartelelor prepay doar cu buletinul, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, marti, ca ordonanta de urgenta referitoare la Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta si comunicatiile electronice este neconstitutionala. Mai exact, este vorba de ordonanta care obliga cumparatorii sa se legitimeze atunci cand cumpara cartele prepay.

CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a respins marti, cu unanimitate de voturi, ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul,.

Cartele prepay doar cu buletinul? Decizia de ultima ora care schimba legea

Cazul Caracal a readus in discutia achizitia de cartele prepay doar cu buletinul. Legea a ajuns la Curtea Constitutionala si acum avem o decizie pe tema asta. Curtea Constitutionala a.

Ordonanta care permite institutiilor civile sa faca achizitii IT in regim militar: Observatiile Ministerului Justitiei privind nevoia unor avize de la CSAT si CSM nu au fost luate in considerare

Consiliul Suprem de Aparare al Tarii CSAT), Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR) nu s-au aflat printre institutiile avizatoare ale proiectului de ordonanta de urgenta OUG) cu impact asupra achizitiilor publice, a precizat luni pentru HotNews. ro Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP), initiatoarea acestui act normativ. Nevoia acestor avize pentru evitarea unor posibile vicii de neconstitutionalitate a fost mentiunea facuta de Ministerul Justitiei in avizul favorabil dat la acest OUG, dar legea permite initatorului unui act normativ sa nu-si insuseasca aceste observatii. Vezi in articol cum si-a permis ANAP sa nu-si insuseasca observatiile Ministerului Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )