Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prima reactie a lui Ludovic Orban dupa ce CCR a decis ca desemnarea sa ca premier e neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Ludovic Orban dupa ce CCR a decis ca desemnarea sa ca premier e neconstitutionala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca nu e nicio lovitura pentru el faptul ca CCR a decis ca a doua sa desemnare a fost una neconstitutionala. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN, DUPA DECIZIA CCR: Nu pot sa inteleg pe ce text constitutional se bazeaza aceasta decizie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu intelege pe ce texte constitutionale s-a bazat decizia CCR de luni si a afirma ca CCR afecteaza atributiile constitutionale ale presedintelui, prin deciziile luate in ultimii ani.

Ludovic Orban acuza CCR ca face analiza politica: Sa judece in functie de Constitutie

Ludovic Orban a acuzat CCR ca face analiza politica, dupa ce presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a declarat ca judecatorii CCR au admis sesizarea PSD pentru ca liderul PNL nu a fost propus pentru a coagula un guvern, ci a fost propus - cum declara candidatul - ca sa pice.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al .

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR: Demonstreaza ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca decizia Curtii Constitutionale cu privire la desemnarea pentru a doua oara a liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier demonstreaza ca democratia functioneaza inca in Romania.

CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituapoundionala

Curtea Constitue155;ionala a stabilit ca exista conflict juridic de natura constitue155;ionala antre Pree153;edine155;ie e153;i Parlament din cauza desemnarii lui Ludovic Orban an funce155;ia de premier de catre e153;eful statului Klaus Iohannis, scrie Digi24. ro.

CCR a admis sesizarea PSD in ceea ce priveste nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oara ca premier

CCR a decis ca exista un conflict juridic intre Parlament si presedinte in ceea ce priveste nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oara ca premier.

Supriza pentru PNL. Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constitutionala

Curtea Constitutionala a decis ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala, potrivit unor surse din cadrul institutiei. Judecatorii CCR au admis sesizarea inaintata de presedintii celor doua camere.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

UPDATE Orban, dupa decizia CCR: Nu e nicio lovitura Nu putem sa nu constatam un partizanat evident in favoarea PSD

Ludovic Orban sustine ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia este neconstitutionala desemnarea sa ca premier nu reprezinta nicio lovitura. Ulterior el s-a lansat intr-un atac la adresa CCR pe care a acuzat-o de partizanat evident in favoarea PSD.

Pozitia lui Iohannis in fata CCR: Sesizarile privind desemnarea lui Ludovic Orban sunt inadmisibile si neintemeiate

Consilierul Prezidential Mihaela Ciochina a transmis, luni, in sedinta plenului CCR ca sesizarile privind desemnarea lui Ludovic Orban sunt inadmisibile si neintemeiate si a precizat ca activitatea Parlamentului nu a fost deloc blocata, fiind realizate audierile ministrilor propusi si programat votul de investire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )