Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Ordonanta pentru anticipate a picat la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ordonanta pentru anticipate a picat la Curtea Constitutionala

Ordonanta pentru anticipate a fost declarata neconstitutionala in ansamblul sau de catre CCR. Practic, in aceste conditii, scenariul anticipatelor este blocat. Scenariul alegerilor anticipate blocat si de Curtea Constitutionala. Guvernul Citu are sanse mari sa fie investit de catre Parlament. continuă pe Hotnews

Scenariul alegerilor anticipate blocat si de Curtea Constitutionala. Guvernul Citu are sanse mari sa fie investit de catre Parlament

Dincolo de criza coronavirusului, scenariul PNL-PSD privind alegerile anticipate este pe cale de a fi ingropat odata cu motivarea facuta publica de catre Curtea Constiutionala pe conflictul juridic dintre Parlament si presedintele Klaus Iohannis. Totodata, judecatorii CCR urmeaza sa discute in cursul acestei saptamani si ordonanta privind organizarea alegerilor anticipate si, potrivit surselor HotNews. ro, semnalele sunt de respingere a actului emis de Guvern. Cele doua decizii coroborate fac imposibil scenariul alegerilor anticipate si pot pune capat crizei politice. Potrivit surselor citate, Guvernul Citu are sanse mari sa fie validat joi de catre Parlament.

Curtea Constitutionala a fost sesizata cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor privind taxele de timbru in materia achizitiilor publice

Luni, 9 martie 2020, Tribunalul Timis a admis cererea Tuca Zbarcea Asociatii de sesizare a Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. IV pct. 22 din Ordonanta de urgenta nr. 232020 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact asupra sistemului achizitiilor publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 106 din 12 februarie 2020.

Curtea Constitutionala discuta sesizarea Avocatului Poporului privind OUG pentru alegerile anticipate

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa dezbata, joi, sesizarea Avocatului Poporului in legatura cu OUG pentru alegerile anticipate. OUG a fost adoptata de Guvernul Orban cu o zi inainte de a fi demis prin motiune de cenzura.

CCR dezbate sesizarea Avocatului Poporului privind OUG pentru anticipate

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa dezbata, joi, sesizarea Avocatului Poporului in l.

PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Pro TV a inregistrat, cu editia de seara trecuta a show-ului Romanii au talent, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu cresteri pe toate targeturile, comparativ cu saptamana trecuta. Telespectatorii s-au facut comozi in fata micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc in topul audientelor. Lovitura crunta .

CORONAVIRUS. ALERTAla Parlament: Angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa

Suspiciune de coronavirus si la Parlamentul Romaniei. Toti angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa. Asta in conditiile in care femeia de 42 de ani din Bucuresti, infectata cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )