Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul Citu: incep negocierile pentru formarea unei majoritati Ce spun PSD, USR, PMP, UDMR si Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Citu: incep negocierile pentru formarea unei majoritati Ce spun PSD, USR, PMP, UDMR si Pro Romania

Liberalii incep luni negocierile cu partidele politice parlamentare in vederea constituirii unei majoritati pentru sustinerea Cabinetului Citu. Vineri, premierul desemnat, Florin Citu, a depus, la Parlament, lista Cabinetului si programul de guvernare. Singura modificare in componenta Guvernului Catu este propunerea lui Lucian Heius la Ministerul Finantelor, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

PNL incepe, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati in Parlament

PNL demareaza, luni, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare, in conditiile in care premierul desemnat Florin Citu a inceput, inca de vineri, formalitatile pentru votul de investitura din.

Citu incepe negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare de sustinere a Guvernului

Premierul desemnat Florin Citu impreuna cu echipa de la PNL incep astazi negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare de sustinere a Guvernului.

Premierul desemnat si echipa de negociere a PNL incep luni discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament

Premierul desemnat Florin Citu si echipa de negociere a PNL incep luni discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament. Tot luni, conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului, dat fiind ca lista Guvernului si programul de guvernare au fost depuse inca de vineri.

Conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului

Premierul desemnat Florin Citu si echipa de negociere a PNL incep luni, discutiile pentru formarea unei majoritati in Parlament. Tot luni, conducerile celor doua Camere ar urma sa fie convocate pentru a stabili calendarul investirii Guvernului, dat fiind ca lista Guvernului si programul de guvernare au fost depuse inca de vineri, transmite News. ro.

Citu: Lucian Heius e propunerea la Ministerul Finantelor. Saptamana viitoare incep discutiile pentru formarea majoritatii (VIDEO)

Florin Citu, premierul desemnat, a anuntat ca va depune vineri, in Parlament, lista ministrilor si programul de guvernare. A mai precizat, de asemenea, ca de luni vor incepe negocierile pentru formarea.

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care.

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

PRO Romania ramane de neclintit! Refuza sa sustina Guvernul Citu

PRO Romania nu va sustine Guvenul Citu. Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

EUGEN TOMAC: Este posibil ca PMP sa voteze Guvernul Citu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca este posibil ca formatiunea sa sa voteze Guvernul Citu, mentionand ca marti va avea o intrevedere cu premierul desemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )