Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme la negocierile pentru Guvernul Orban. Tariceanu anunta sustinerea PNL. PMP, rezervat cu sustinerea liberalilor

Adevărul Adevărul,
Probleme la negocierile pentru Guvernul Orban. Tariceanu anunta sustinerea PNL. PMP, rezervat cu sustinerea liberalilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, are, marti, discutii cu majoritatea partidelor parlamentare, in vederea conturarii unei majoritati care sa sustina Guvernul. Orban se va intalni cu legatiile ALDE, PMP, UDMR si USR, iar miercuri cu Pro Romania. continuă pe Adevărul

Cele 12 prioritati pentru guvernul Orban

Revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Nu exista argumente rationale valide pentru pastrarea sistemului actual, asa cum n-au existat la introducerea sa si cum se vede astazi ca nu au sustinatorii sai ex. Reducerea substantiala a numarului de semnaturi necesare pentru inscrierea unui candidat sau partid in alegeri, de la nivelul nejustificat de ridicat din prezent, care distorsioneaza competitia electorala.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

FLORIN CITU: Pentru oricare din noi va fi o onoare sa fim in guvernul Orban

Liderul senatorilor liberali, Florin Citu, a declarat luni, la RFI, ca ar accepta postul de ministru de Finante daca i s-ar propune oficial acest lucru, apreciind ca ar fi o onoare sa faca parte din Guvernul Orban.

Decalogul pentru cercetare - conditii minimale pentru ca Doi Mici si un Anc sa voteze Guvernul Orban

Avand in vedere noile evolutii de pe scena politica, Doi Mici si un Anc are urmatoarele cerinte minimale de la Guvernul Orban, pentru a repune pe un fagas normal cercetarea romaneasca, aflata acum pe patru butuci, la nivel macro. Despre unitati care exceleaza si in ce anume consta excelenta acestora, in episodul viitor, dar ca si spoiler va zicem doar atat: inalta Poarta MCI) are supusi loiali.

Rares Bogdan, declaratia care ar putea dinamita Guvernul Orban

Prim-vicepresedintele PNL a declarat, marti seara, ca guvernul Orban va trece, ca toate lucrurile sunt in ordine, dar apoi prezina o serie intreaga de obiective pe care guvernul PNL le va face, dar pe care.

Surse: Guvernul Orban ar putea fi votat pe 5 noiembrie

Guvernul Orban urmeaza sa fie votat la inceputul lunii noiembrie de Parlament, mai exact pe 5 noiembrie, iar audierea ministrilor sa aiba loc la finalul lunii octombrie,spun surse politice pentru.

Digi24: Noi variante pentru Guvernul Orban si o posibila fuziune a PNL cu partidul lui Basescu

Ioan Cupsa ar avea cele mai mari sanse de a deveni ministrul Justitiei, iar Raluca Turcan ar putea fi nu doar vicepremier, ci si detinatoarea unui portofoliu de ministru, informeaza Digi 24. Aceeasi sursa vorbeste si despre un plan de fuziune a PNL si PMP.

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca formatiunea va sustine Guvernul propus de acesta, care trebuie sa fie monocolor.

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban, monocolor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )