Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

B1 B1,
Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Orban, dupa negocierile cu Barna: Nu poate cere PNL lucruri pe care nu le poate oferi Din punctul meu de vedere mi s-a parut ca ne-am inteles

Ludovic Orban, a declarat, dupa negocierile cu USR in privinta sustinerii in Parlament a premierului desemnat, ca liberalilor nu li se pot cere lucruri pe care nu le poate oferi.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu USR: Cred ca acest parteneriat este unul onest

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca s-a inteles cu reprezentantii USR sa sustina impreuna mai multe proiecte, printre care Fara penali in functii publice si revizuirea.

Ludovic Orban: Contez pe sustinerea USR in investirea Guvernului. Nu cred ca un partid de opozitie ar putea contribui la mentinerea la Palatul Victoria a Vioricai Dancila (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa discutiile cu reprezentantii USR, ca se bazeaza pe sustinerea acestora la votul din Parlament de investire a noului guvern. Cred ca.

Pe cine pregateste Iohannis in locul lui Ludovic Orban

Visul lui Ludovic Orban de a deveni premier al Romaniei e tot mai departe. Liderul PNL a incercat vineri sa obtina sprijinul USR, dar pretentiile acestora par imposbil de indeplinit fara ca celelalte partide.

Scenariu-soc. Pe cine ar pregati Iohannis in locul lui Ludovic Orban

Visul lui Ludovic Orban de a deveni premier al Romaniei e tot mai departe. Liderul PNL a incercat vineri sa obtina sprijinul USR, dar pretentiile acestora par imposbil de indeplinit fara ca celelalte partide.

Liderul PNL prezinta calendarul negocierilor de saptamana viitoare, la capatul sedintei din Capitala, la care a participat si presedintele Iohannis. Premierul desemnat Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Romania se pregateste pentru o saptamana decisiva pe prima scena politica. Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat de presedintele Iohannis sa coaguleze viitorul Guvern, a anuntat, sambata, ca.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Orban, sageti catre USR: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL. Ni se pun conditii care nu depind de noi. Cei care mentin PSD la putere sunt complici

Premierul desemnat, Ludovic Orban, critica atitudinea USR de a pune conditii care nu depind de PNL pentru votarea noului guvern. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila in continuare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )