Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru. continuă pe Antena3

Probleme la negocierile pentru Guvernul Orban. Tariceanu anunta sustinerea PNL. PMP, rezervat cu sustinerea liberalilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, are, marti, discutii cu majoritatea partidelor parlamentare, in vederea conturarii unei majoritati care sa sustina Guvernul. Orban se va intalni cu legatiile ALDE, PMP, UDMR si USR, iar miercuri cu Pro Romania.

Barna ridica miza pentru sustinerea guvernului PNL: adoptarea pana maine a legilor cerute de USR Iesirea din criza nu este mandatul USR

USR cere punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a legii de abrogare a recursului compensatoriu si a celei privind alegerea primarilor si sefilor de consilii judetene in doua tururi. Daca nu se va realiza, inseamna ca nu avem majoritate, inseamna ca nu avem ce sa votam, a declarat Dan Barna. Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine introducerea pe ordinea de zi a proiectelor cerute de USR.

Lista de ministri cu care Orban intra in negocierile finale pentru sustinerea noului guvern (surse)

Ludovic Orban incepe azi runda decisiva a negocierilor cu partidele pentru sustinerea noului Guvern. Dupa intalnirile care vor avea loc marti si miercuri, premierul desemnat va depune la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare, un vot de investitura fiind estimat de liberali saptamana viitoare.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

O noua zi de negocieri pentru sustinerea guvernului: Ludovic Orban se intalneste cu reprezentantii ALDE, PMP, UDMR si USR. Cand va fi anuntata lista ministrilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua, marti, negocierile cu repreyentantii partidelor, in vederea sustinerii noului guvern la votul din Parlament. Echipa liberalilor se va intalni cu delegatia.

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

Protocolul PNL-ALDE: Lista de 12 masuri de care depinde sustinerea guvernului ALDE

LiderulALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, dupa discutiile cu Ludovic Orban PNL), ca formatiunea pe care o conduce va vota guvernulPNL. Cei doi lideri au stabilito lista de 12.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )