Libnet.ro
UNICEF

19:00

Orban: investirea Guvernului Citu e in mana Parlamentului. Am purtat discutii, negocieri, am incercat sa formam o majoritate

Adevărul Adevărul,
Orban: investirea Guvernului Citu e in mana Parlamentului. Am purtat discutii, negocieri, am incercat sa formam o majoritate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca este in mana Parlamentului decizia privitoare la investirea Guvernului Citu, precizand ca liberalii au purtat discutii si negocieri pentru a incerca sa formeze o majoritate. continuă pe Adevărul

Ponta: Daca parlamentarii PNL si aliatii sai voteaza la vedere pentru investirea Guvernului Citu, atunci le dau si votul meu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca daca parlamentarii PNL si aliatii lor vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, atunci si el isi va da votul si, probabil, ca vor vota si alti parlamentari de la Pro Romania si de la PSD.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va participa la votul pentru investirea Guvernului Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor participa la votul pentru investirea Guvernului Citu si vor vota impotriva. Ciolacu a precizat si ca social-democratii vor urmari cu atentie daca PNL va vota propriul guvern sau nu.

PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Social-democratii vor asigura cvorumul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si vor vota impotriva la investirea Guvernului Florin Citu. Vom merge la vot, vom vota impotriva Guvernului Citu. Si vom veddeciziile CCRea cu atentie daca PNL va respecta, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Lucian Romascanu: Parlamentarii PSD vor participa la votul de investitura, dar vor vota impotriva Guvernului Citu

Senatorul Lucian Romascanu a precizat ca parlamentarii vor fi prezenti la votul pentru investitura Guvernului Citu, dar ca acestia nu vor valida instalarea noului cabinet. Vom merge in sala, vom.

Marcel Ciolacu a confirmat ca PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a confirmat ca parlamentarii formatiunii politice pe care o reprezinta vor fi prezenti in sala plenului reunit, insa vor vota impotriva investirii Guvernului Citu.

Marcel Ciolacu: PSD voteaza impotriva Guvernului Citu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD a declarat, marti, ca social-democratii vor vota impotriva Guvernului Citu. Asta inseamna ca PSD-istii vor asigura cvorumul, deschizandu-se astfel drumul spre.

Surse: PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Potrivit unor surse, social-democratii vor asigura cvorumul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, insa vor vota impotriva Guvernului Citu.

PSD ar fi decis sa asigure cvorumul la votul de investitura, dar nu va vota pentru instalarea guvernului Citu

Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul de sedinta la votul privind investitura guvernului Citu, dar nu vor valida instalarea cabinetului, spun surse social-democrate citate de G4Media. ro, la capatul sedintei.

Digi24: Cum pot fi blocate din nou anticipatele. Varianta de lucru la PNL: Orban interimar pana in decembrie

Surse parlamentare au declarat pentru Digi24. ro ca votul pentru investirea Guvernului Citu va fi programat pe 12 martie, desi, initial liberalii sperau ca votul va fi pus luni, pe 9 martie. Motivul pentru care sedinta de plen va fi programata abia joi tine de decizia Curtii Constitutionale care trebuie sa se pronunte in aceeasi zi pe sesizarea Avocatului Poporului in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il conduce vor vota sau nu Guvernul Citu, el afirmand ca totul se poate schimba in functie de raspunsul Curtii Constitutionale privind ordonanta cu alegerile anticipate. Barna spune ca nici PNL nu a dat un raspuns clar daca va vota sau nu acest guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3453 seconds )