Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul desemnat Ludovic Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Antena3 Antena3,
Premierul desemnat Ludovic Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat sambata ca cea de-a doua runda de negocieri cu partidele privind investirea noului Guvernvor continua saptamana viitoare, miercuri si joi, daca es. continuă pe Antena3

PREMIERUL DESEMNAT, LUDOVIC ORBAN: Peste 238 de parlamentari vor sustine viitorul Guvern

In urma negocierilor cu reprezentantii grupului minoritatilor nationale si cu cei ai PMP, premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, ieri, ca este sigur ca viitorul guvern va trece de votul plenului Parlamentului.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

CCIR: Consultari ale prim-ministrului desemnat, Ludovic Orban, cu sistemul cameral

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, a primit astazi, 17 octombrie, la sediul CCIR Business Center, vizita premierului desemnat, Ludovic Orban. in cadrul intrevederii,.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

LUDOVIC ORBAN: Sper ca dupa investirea guvernului, printre primele decizii sa fie desemnarea comisarului european

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca Romania inca este in grafic in ce priveste desemnarea comisarului european si ca spera ca, dupa investirea noului guvern, una dintre primele decizii sa fie aceea de a propune un candidat care sa aiba sanse sa fie votat de Parlamentul European.

Un mare test pe care dl. Ludovic Orban ar trebui sa il treaca din prima

Proaspat desemnat in functia de prim-ministru, presedintele PNL, dl. Ludovic Orban, profita de fiecare aparitie in spatiul public spre a-si afirma credinta nu doar ca va reusi sa formeze un nou guvern, ci si ca acesta va primi mai ca sigur investitura Parlamentului.

Liderul PNL prezinta calendarul negocierilor de saptamana viitoare, la capatul sedintei din Capitala, la care a participat si presedintele Iohannis. Premierul desemnat Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Romania se pregateste pentru o saptamana decisiva pe prima scena politica. Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat de presedintele Iohannis sa coaguleze viitorul Guvern, a anuntat, sambata, ca.

Orban anunta noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura si se asteapta la boicot din partea PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )