Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: PNL si PLUS pregatesc o mare alianta anti-Oprisan la Vrancea

Adevărul Adevărul,
Surse: PNL si PLUS pregatesc o mare alianta anti-Oprisan la Vrancea

PNL si PLUS sunt in negocieri avansate pentru a sustine un candidat comun la sefia Consiliului Judetean Vrancea, astfel incat sa-l rastoarne pe baronul PSD Marian Oprisan, care conduce judetul de 20 de ani, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Surse: PNL si PLUS, alianta anti-Oprisan la Vrancea

PNL si PLUS pregatesc o surpriza pe scena politica. intre cele doua formatiuni politice sunt mari negocieiri pentru a sustine un candidat comun la sefia Consiliului Judetean Vrancea, astfel incat sa-l dea jos pe baronul PSD Marian Oprisan, care conduce judetul de 20 de ani, spuns surse.

Surse. PNL bate palma cu Nicusor Dan. Liberalii il vor sustine pe fondatorul USR in cursa pentru Primaria Capitalei

PNL il va sustine pe Nicusor Dar Dan in cursa pentru Primaria Capitalei, au precizat pentru Adevarul surse politice. Ludovic Orban va face o conferinta de presa de la pra 12. 00, eveniment la care cel mai probabil va fi discutata si aceasta tema.

Surse: PNL merge fara un nume de premier la Cotroceni. Liberalii accepta orice propune Iohannis. Rares Bogdan nu-l vrea pe Ciuca: Nu suntem junta

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, consultari cu partidele pentru a desemna un nou candidat la functia de prim-ministru. Consultarile incep la ora 16. PNL il va propune din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier, dar va sustine orice varianta pe care o va alege presedintele Klaus Iohannis, sustin surse politice pentru Adevarul. PSD isi doreste guvern de uniune nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )