Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bogdan Chirieac: Pro Romania s-a rupt dupa ziua de astazi. Cred ca vom avea depunere de juramant in aceasta seara

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac: Pro Romania s-a rupt dupa ziua de astazi. Cred ca vom avea depunere de juramant in aceasta seara

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, ca Guvernul lui Ludovic Orban are toate sansele sa treaca, avand in vedere negocierile din ultimele zile ale liderilor PNL cu parlamentarii Pro Romania, partid. continuă pe Antena3

Bogdan Chirieac, despre intalnirea de urgenta dintre Orban si Iohannis: Adevaratul conducator al Guvernului PNL este presedintele

Jurnalistul Bogdan Chirieac a comentat intr-o interventie telefonica la Antena 3 informatia cu privire la intalnirea din Klaus Iohannis si Ludovic Orban, subliniind ca ar fi intelept din.

Gabriela Firea, fata-n fata cu Bogdan Chirieac: Dati-mi un pumn! Altfel vor sari haterii sa va spuna ca n-ati fost un ziarist corect

Moment inedit la finalul unui interviu acordat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, jurnalistului Bogdan Chirieac. La final, macar dati-mi un pumn, bateti-ma, dati-mi in cap, altfel vor sari haterii sa.

Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,.

Continua marea tradare din Pro Romania. inca un deputat se decize de Victor Ponta, in ziua votului Guvernului Orban: Sunt solidar cu Constantin si Cimpeanu

Lovitura grea pentru Victor Ponta, chiar in ziua votarii noului Guvern. Deputatul Mircea Banias, liderul Pro Romania Constanta, a anuntat, luni, ca e solidar cu grupul de parlamentari Pro Romania, condus de.

Conditia lui Ponta ca Pro Romania sa asigure cvorumul la votul de investire a Guvernului PNL

Victor Ponta a declarat ca parlamentarii Pro Romania vor contribui la asigurarea cvorumului, in ziua investirii Guvernului PNL, daca liberalii vor inlocui ministrii propusi care nu au obtinut avizul comisiilor.

Victor Ponta, profund dezamagit dupa tradarea unor colegi din Pro Romania: Au instaurat un Guvern care va face foarte mult rau

Victor Pontas-a declarat profund dezamagitdupa ce unii colegi din Pro Romania au decis sa sustina cabinetul Orban, la votul de investitura din Parlament. A trecut Guvernul PNL Orban Pro.

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )