Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Ce vrea sa faca Ludovic Orban dupa ce o sa devina premier: Intentia mea este sa limitez la maximum...

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marti ca isi propune sa limiteze la maximum numarul ordonantelor de urgenta si a subliniat ca in domeniul justitiei nu mai pot fi date ordonante de urgenta,.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel.

Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Noi detalii explozive ies la iveala dupa negocierile lui Orban cu Pro Romania. Surse PNL sustin ca Victor Ponta ar fi cerut doua ministere la negocierile de miercuri, asta dupa ce saptamana trecuta solicita ca.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Ludovic Orban, o noua runda de negocieri cu Victor Ponta pentru sustinerea guvernului: Cand va fi prezentata lista ministrilor

Dupa mai bine de o saptamana de negocieri, incep sa se contureze sansele pentru investirea guvernului Orban. USR, ALDE si UDMR ar bate palma cu liberalii. Ramane, insa, de vazut hopul numit Pro.

VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat miercuri,dupa intalnirea cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota noul guvern, pentru ca el nu crede in solutia unui Guvern fara majoritate parlamentara.

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - .

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )