Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului. Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului. Sigur, negocierile continua, pentru ca vrem sa ne luam o marja pentru situatiile in care apar absente neasteptate, spune el. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului.

Orban: Ne bazam pe voturile a cel putin 233 de parlamentari pentru cvorum si pentru investire Continuam negocierile

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni seara ca la acest moment se bazeaza pe voturile a 233 de parlamentari, adica exact numarul necesar pentru investirea Guvernului, si continua discutiile individuale cu parlamentarii, pentru a fi asigurata o marja.

PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale sustin investitura Guvernului PNL. Orban: Avem deja sustinerea a peste 233 de parlamentari Ce spune premierul desemnat despre tactica PSD din comisii (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale vor sustine investitura Guvernului PNL, precum si ca numeric, astazi peste 233 de parlamentari au anuntat.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Ludovic Orban spune ca PNL conteaza pe 234 de voturi. Guvernul are nevoie de 233 pentru a trece de Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi pentru sustinerea Guvernului sau in Parlament, el declarand duminica seara ca, in afara celor 225 de voturi ale formatiunilor care au declarat explicit ca sustin Guvernul, mai are angajamente de vot din partea a inca cel putin 9 parlamentari, in conditiile in care sunt necesare cel putin 233.

Ludovic Orban: Negociem si cu reprezentanti Pro Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca a reusit sa obtina mai mult de 233 de voturi necesare pentru trecerea de Parlament a viitorului sau guvern. Citeste si: Tariceanu: 23 de parlamentari.

Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi in Parlament pentru sustinerea guvernului: Ce spune premierul desemnat despre reluarea negocierilor cu Victor Ponta

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat ca se bazeaza pe 234 de voturi pentru sustinerea cabinetului sau, in conditiile in care numarul minim de voturi necesar este 233. Voturi institutionale sunt 225,.

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti.

UDMR ii contesta pe Aurescu si Ciuca: Un om din scoala lui Nastase Ce raspunde Ludovic Orban

UDMR nu sustine numirea lui Bogdan Aurescu in functia de ministru de Externe, deoarece un om din scoala lui Nastase nu inseamna o prea mare intelegere a ceea ce are nevoie Romania astazi, iar o alta nemultumire vizeaza numirea lui Nicolae Ciuca la Ministerul Apararii, a declarat Kalemen Hunor. in replica, premierul desemnat, Ludovic Orban, a spus ca Bogdan Aurescu are o experienta vasta in domeniu si ca liniile de politica externa din programul de guvernare propus de PNL nu ofera motive de ingrijorare pentru UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )