Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihai Tudose ii cere lui Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania. Scoala lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose ii cere lui Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania. Scoala lui Dragnea

Vicepresedintele Pro Romania, Mihai Tudose, acuzat luni de Victor Ponta ca ar fi negociat atat cu PSD pentru reintrarea lui in partid, cat si cu PNL pentru sustinerea guvernului Orban, ii cere astazi acestuia sa demisioneaze de la sefia partidului. Tudose il critica pe liderul partidului ca la ultimele negocieri a mers fara o consultare si ca acestea au esuat. Totodata, acesta il aseamana pe Victor Ponta cu fostul lider PSD Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Scandalul din Pro Romania continua. Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului

Acuzat de tradare, Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania, sugerand intr-o postare pe Facebook ca liderul partidului nu este sustinut de colegii din conducerea formatiunii.

Scandal in toata regula in Pro Romania. Mihai Tudose ii cere demisia lui Ponta din fruntea partidului

Mihai Tudose ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania, intr-un mesaj in care il acuza ca are scoala lui Dragnea si cere excluderea din partid a tuturor celor care nu sunt de acord.

Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Pro Romania: Are scoala lui Dragnea...

Mihai Tudose ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania, intr-un mesaj in care il acuza ca are scoala lui Dragnea si cere excluderea din partid a tuturor celor care nu sunt de acord.

Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania

Europaralmentarul Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania. Nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam, ii transmite Tudose lui Ponta, in replica la afirmatiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban si la acuzatiile conform carora ar fi negociat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.

Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania

Europaralmentarul Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania. Nu ai.

Mihai Tudose ii da replica lui Ponta si face apel la parlamentarii Pro Romania sa voteze Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid sa votezeGuvernului Orban in Parlament,desi liderul formatiunii, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu.

Mihai Tudose continua ping-pongul declaratiilor cu Victor Ponta: O noua minciuna. Raman la PRO. Pleaca tu!

Mihai Tudose continua schimbul de replici dure cu Victor Ponta. intr-o postare pe Facebook, europarlamentarul Pro Romania ii raspunde liderului formatiunii care precizase ca Tudose nu va pleca din partid pentru a .

Circul continua in Pro Romania. Mihai Tudose, un nou mesaj pentru Victor Ponta

Circul nu are limite in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Asta dupa ce mai multi parlamentari ai formatiunii au votat in frunte cu Mihai Tudose pentru investirea Guvernului Orban. Ponta a anuntat ca ii ex.

Ponta, prima reactie dupa ce Mihai Tudose i-a cerut demisia: ii urez succes!

Fostul premier si liderul Pro Romania Victor Ponta a avut o reactie ironica la adresa lui Mihai Tudose, dupa ce acesta i-a cerut demisia din fruntea partidului. ii urez succes dlui Tudose la PNL. Noi ne.

Ponta: Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, sustine ca fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )