Libnet.ro
UNICEF

18:15

NEGOCIERILE S-AU INCHEIAT, DILEMA INVESTITURII RAMANE Cabinetul Orban, trimis in malaxorul Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEGOCIERILE S-AU INCHEIAT, DILEMA INVESTITURII RAMANE Cabinetul Orban, trimis in malaxorul Parlamentului

Negocierile politice ale premierului desemnat Ludovic Orban pentru constituirea viitorului Guvern s-au incheiat fara rezultatul asteptat de liderul PNL. in acest moment nu exista majoritatea pralamentara necesara pentru votarea viitorului cabinet. continuă pe Ziarul Bursa

Audierea ministrilor propusi in Cabinetul Orban, saptamana viitoare Vot probabil pentru noul Guvern, 5 noiembrie (surse)

Ministrii propusi in Cabinetul Ludovic Orban ar urma sa fie audiati in comisiile parlamentare de specialitate saptamana viitoare, iar data probabila a unui vot pentru noul Guvern este 5 noiembrie, potrivit unor surse politice din PSD si PNL. Calendarul investirii Guvernului este ingreunat in contextul in care PSD detine o majoritate fragila in Birourile Permanente si intentioneaza sa lungeasca cat mai mult procedura. De partea cealalta liberalii nu se grabesc avand in vedere ca nu au inca voturile necesare pentru validarea viitorului Guvern.

Kelemen Hunor, despre Cabinetul Orban: La prima vedere pare ca, pentru un an de zile, este un guvern acceptabil

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor considera ca guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban pare, la prima vedere, unul acceptabil, care poate face treaba pentru un an de zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )