Libnet.ro
UNICEF

12:15

Conditiile lui Tariceanu pentru sustinerea guvernului Orban: Am venit cu un document in 12 puncte

Adevărul Adevărul,
Conditiile lui Tariceanu pentru sustinerea guvernului Orban: Am venit cu un document in 12 puncte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la finalul negocierilor cu PNL ca a prezentat liberalilor un document cu 12 conditii in schimbul carora formatiunea sa va sustine guvernul Orban. Printre acestea e si formarea unui guvern monocolor, asadar PNL nu ar trebui sa coopteze PMP. continuă pe Adevărul

Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ALDE va sustine Guvernul Orban doar in anumite conditii, printre care sa nu guverneze prin OUG pe Justitie si nealterarea cotei unice de impozitare. Liderul.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Conditiile USR pentru sustinerea guvernului. Desiintarea prin lege recursului compensatoriu

USR a facut publice conditiile pe care le are pentru ca formatiunea politica sa sustina viitorul Guvern. Printre cerinte se numara desfiintarea prin lege a recursului compensatoriu si consultarea.

Ce conditii pun partidele pentru sustinerea guvernului PNL. PSD, singurul partid care nu a fost prezent

Presedintele Klaus Iohannis va face in mai putin de doua ore anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar care nu au vrut sa il faca.

Surse: Cine sunt liberalii care aduna voturile pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament

PNL a stabilit echipa de negociere care va se va ocupa de strangerea voturilor necesare pentru trecerea Guvernului Orban in Parlament. Printre acestia sunt liderii de grup de la Camera si Senat, adica Raluca Turcan si Florin Citu, dar si nume-supriza, cum e cazul vicepresedintelui Laurentiu Leoreanu, potrivit unor surse politice.

Orban, maraton pentru sustinerea guvernului PNL

Liderul PNL isi continua discutiile cu partidele care au dat jos guvernul PSD in incercarea de a obt.

Adrian Nastase nu vede cu ochi buni negocierile pentru formarea Guvernului Orban. Cine iese invingator dupa batalia de orgolii de pe scena politica

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit, intr-o interventie telefonica la Previziuni, de la Antena 3, despre batalia de orgolii de pe scena politica, ce poate arunca tara in criza. E o batalie.

Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

In urma cu o zi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o conferinta de presa, cine este noul prim-ministru al Romaniei. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ce conditie are pentru noul premier Ludovic Orban. Politicianul a dezvaluit in ce mod poate sustine ALDE in Parlament investirea Guvernului Orban. Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul .

PNL negociaza, miercuri, cu PMP pentru investitura Guvernului Orban: Care sunt prioritatile lui Eugen Tomac si ale partidului sau in ecuatia guvernarii

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca va discuta miercuri, ora 16:00, cu Ludovic Orban, omologul sau de la PNL si premierul desemnat de catre presedintele Klaus Iohannis, cu privire la conditiile in care.

Un deputat PNL crede ca USR va sprijini investitura Guvernului Orban. Mara Mares: Chiar si unii parlamentari PSD ar putea vota noul cabinet (VIDEO)

Deputatul PNL Mara Mares a sugerat miercuri, in direct pe B1TV, ca exista posibilitatea ca pana si parlamentari de la PSD si Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, in eventualitatea in ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )