Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi in Parlament pentru sustinerea guvernului: Ce spune premierul desemnat despre reluarea negocierilor cu Victor Ponta

B1 B1,
Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi in Parlament pentru sustinerea guvernului: Ce spune premierul desemnat despre reluarea negocierilor cu Victor Ponta

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat ca se bazeaza pe 234 de voturi pentru sustinerea cabinetului sau, in conditiile in care numarul minim de voturi necesar este 233. Voturi institutionale sunt 225,. continuă pe B1

Ludovic Orban spune ca PNL conteaza pe 234 de voturi. Guvernul are nevoie de 233 pentru a trece de Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi pentru sustinerea Guvernului sau in Parlament, el declarand duminica seara ca, in afara celor 225 de voturi ale formatiunilor care au declarat explicit ca sustin Guvernul, mai are angajamente de vot din partea a inca cel putin 9 parlamentari, in conditiile in care sunt necesare cel putin 233.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Adrian Nechita Oros este propunerea pentru Ministerul Agriculturii, in Guvernul Ludovic Orban. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector.

Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Dan Barna este in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza retinerea sa de a-si manifesta entuziasmul pentru Guvernul propus de Ludovic Orban. Pentru a deveni un Guvern legitim, Ludovic Orban are nevoie de sustinerea USR in parlament. Din pacate, aceasta va veni mai greu .

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban, dupa ce a depus lista Guvernului la Parlament: Este nevoie de instalarea guvernului cat mai rapid pentru a nu pierde sute de milioane de euro

Ludovic Orban a declarat ca este nevoie de investirea unui guvern cu drepturi depline cat mai rapid pentru ca altfel nu se va putea face rectificarea bugetara si exista risc de intrare in incapacitate de plata.

Programul de guvernare al PNL. Ce promite Ludovic Orban ca va face, daca intra la guvernare

A fost anuntat programul de guvernare al Partidului National Liberal, iar toata lumea este curioasa vizavi de propunerile Guvernului Orban. Ce aduce nou premierul Romaniei? Program de guvernare al PNL. Ce promite Guvernul Orban? Proaspatul premier al Romaniei le-a prezentat colegilor din cadrul Biroului National documentul oficial pe care va urma sa-l depuna la Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )