Libnet.ro
UNICEF

09:45

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Adevărul Adevărul,
Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban continua seria negocierilor inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern.

Lovitura dura pentru premierul desemnat. Ludovic Orban a picat primul test in Parlament

Lovitura dura pentru premierul desemnat Ludovic Orban. Liberalii au esuat in tentativa de a introduce azi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul fara penali in functii publice si cel referitor la al.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Premierul desemnat Ludovic Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat sambata ca cea de-a doua runda de negocieri cu partidele privind investirea noului Guvernvor continua saptamana viitoare, miercuri si joi, daca es.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Ludovic Orban anunta noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negoc.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )