Libnet.ro
UNICEF

16:30

LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Iohannis a transmis disponibilitatea Romaniei pentru gasirea unui acord privind bugetul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Iohannis a transmis disponibilitatea Romaniei pentru gasirea unui acord privind bugetul UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European dedicata negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual, unde a transmis disponibilitatea tarii noastre de a contribui, intr-o maniera constructiva, la efortul comun de avansare in directia unui acord si a reiterat aspectele de interes prioritar pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a transmis pozitia Romaniei fata de bugetul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, la Consiliul European, disponibilitatea Romaniei de a contri.

Klaus Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European. Despre ce vor discuta liderii europeni

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, bugetul pentru perioada 2021-2027 fiind principalul subiect de discutie.

Iohannis, dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene: Pozitiile sunt total diferite

Presedintele a facut declaratii dupa intrevederea cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene. Klaus Iohannis sustine ca e dezamagit de negocierile pentru bugetul Uniunii Europene de pana acum.

Piesele Romaniei pentru Eurovision. Care va fi aleasa pentru Roxen?

Au fost decise cele cinci piese interpretate de Roxen din care juriul si publicul o va alege pe cea care ne va reprezenta tara la concursul Eurovision din luna mai. Iata cum suna .

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintii Consiliului European si Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri dimineata, o intalnire cu presedintele Consiliului Europe.

Ce a solicitat Romania in cadrul negocierilor ratate din cadrul Consiliului European pe tema viitorul buget comunitar (FOTO)

In ciuda eforturilor sustinute pentru avansarea catre un acord final asupra viitorului buget, nu s-a putut ajunge la niciun rezultat in acest moment, din cauza diferentelor de abordare dintre statele membre, se.

Subiectele zilei: Audieri de 7 ore in dosarul Belina: Cum a fost modificata geografia Romaniei pentru ca Dragnea sa pescuiasca linistit pe insula; Copiii romi vanduti ai Romaniei

Programul de 7. 000 de vouchere pentru persoanele cu dizabilitati, la patru luni de la start: 34 de cereri in toata tara, doar 12 aprobate. Am vorbit cu Vlad Voiculescu despre cum isi face campanie electorala pe Tinder. Au fost peste 70 de match-uri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )