Libnet.ro
UNICEF

12:31

Gabriela Firea, intrevedere cu Dancila si Teodorovici pe tema alocarii bugetare din administratia publica locala

B1 B1,
Gabriela Firea, intrevedere cu Dancila si Teodorovici pe tema alocarii bugetare din administratia publica locala

Gabriela Firea se alatura revoltei primarilor. Primarul General va fi prezenta, miercuri, alaturi de presedintele AMR si primarul sectorului 3 Robert Negoita, dar si de primarii municipiilor din tara, la ora 13. 00, la. continuă pe B1

Gabriela Firea, declaratie dupa intalnirea cu Teodorovici: Daca se taie din bani, atunci si Guvernul sa preia din atributii

Gabriela Firea a explicat ca primariile au avut fondurile amputate anul trecut si este momentul ca Guvernul sa-si repare greselile. Anul trecut toate localitatile au pierdut banii. Anul trecut ni s-a.

Gabriela Firea, atac la Guvern pe tema bugetului: Ar trebui sa preia si atributiile Primariei Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutiile avute cu primarii legate de buget. Nu e vorba despre bugetele pe care le gestioneaza primarii in scop.

Gabriela Firea: Ma simt mai bine dupa operatie. Am fost la serviciu si pe 3 ianuarie, chiar si cu perfuzie, cu branula (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca se simte bine dupa operatie si ca urmeaza cu strictete un tratament. Firea a tinut sa dezminta afirmatiile facute in spatiul public de un consilier general,.

Gabriela Firea, despre EPIDEMIA DE GRIPA: Nu am primit nicio recomandare sa inchidem scolile. Am facut vaccinul antigripal inca de anul trecut (VIDEO)

Primarul general, Gabriela Firea, a adeclarat, marti, ca nu a primit nicio recomandare de inchidere a scolilor si gradinitelor di cauza gripei. De asemenea, edilul a vorbit si despre problemele de sanatate.

intrevedere Dancila - ambasadorul Andrew Noble

Premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere, astazi, cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Andrew Noble.

Gabriela Firea,despre noile autobuzele defecte: Sunt provocari. Soferii nu au inteles bordul. Un mic incident care a fost umflat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca fotografiile si inregistrarile video cuautobuze Otokar defectesunt provocari. Era pur si simplu o neatentie, o neglijenta, o neintelegere a bordului, care e foarte nou si electronic, din partea conducatorului auto, ori un mic incident care a fost umlfat si crescut si exagerat, sustine Firea.

Firea,despre noile autobuzele defecte: Sunt provocari. Soferii nu au inteles bordul. Un mic incident care a fost umflat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca fotografiile si inregistrarile video cuautobuze Otokar defectesunt provocari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )