Libnet.ro
UNICEF

11:30

Robert Negoita, despre Dragnea: A gresit cu multe. Un partid nu inseamna un om

Adevărul Adevărul,
Robert Negoita, despre Dragnea: A gresit cu multe. Un partid nu inseamna un om

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, l-a criticat pe Liviu Dragnea inainte de sedinta Comitetului executiv al PSD, spunand despre acesta ca a gresit cu multe si ca partidul nu sta intr-un singur om. continuă pe Adevărul

Robert Negoita - despre vinovatia lui Dragnea

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea a gresit, insa fara sa spuna ce anume exact ii reproseaza acestuia.

Deputatul-mitraliera, foc automat in directia lui Robert Negoita: El este un nimeni, acest baietas

Deputatul PSD Catalin Radulescu l-a atacat vehement pe Robert Negoita, spunand ca va cere in partid retragerea sprijinului pentru primarul sectorului 3 si acuzand ca procurori DNA mananca la hotelul.

Robert Negoita, dupa sedinta CEx: O dezbatere de opinii si de pareri nu e neaparat un conflict

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca in CExN al PSD de vineri a fost pentru prima data cand s-a discutat deschis, cand a fost o dezbatere reala. O dezbatere de opinii si de pareri.

Scandal in PSD: Catalin Radulescu cere excluderea lui Robert Negoita si promite fotografii compromitatoare cu acesta (VIDEO)

Comitetul Executiv al PSD a dat ocazia unui nou scandal urias in interiorul partidului, si anume intre deputatul mitraliera Catalin Radulescu si primarul Sectorului 3, Robert Negoita. intr-o declaratie.

Sectorul 3 al Bucurestiului, un munte de gunoaie! Copiii din fieful lui Robert Negoita se joaca langa un focar de infectie! (FOTO)

Sectorul 3 se transforma intr-un munte de gunoaie! Mizeria stransa in fieful lui Robert Negoita pune in pericol mai ales sanatatea copiilor care ies sa se joace in parcuri. Problema a pornit de.

Ponta, despre Dragnea: Cand toata lumea spune ca esti beat, tu chiar nu intelegi? (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca raspunsul lui Liviu Dragnea la scrisoarea prin care i s-a cerut demisia este de-a dreptul paranoic. Fostul premier remarca faptul ca Dragnea ii acuza ca sunt vanduti .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )