Libnet.ro
UNICEF

16:15

Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Robert Negoita a declarat, miercuri, dupa discutiile cu Liviu Dragnea, ca va mai exista o discutie la Ministerul de Finante. Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider ca este gresita atunci cand. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

Primarul Aradului, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Asteptam o solutie de compromis

Primarul Aradului,Gheorghe Falca, a vorbit, miercuri, desprediscutiile dintre primarii de municipii resedinta de judet si liderul PSD, Liviu Dragnea. Asteptam o solutie de compromis, ne-a ascu.

Comitetul Executiv al PSD la Parlament. Care sunt prioritatile lui Dragnea n 2019 si ce probleme discuta social democratii n sedinta. Robert Negoita atac dur la adresa Guvernului: Vor sa stam pe la usile ministrilor sa cersim

Social democratii s-au reunit, duminca in prima sedinta a Comitetului Executiv. Dupa o absenta de o luna jumatate din viata publica, Liviu Dragnea a aparut relaxat la intalnirea cu liderii din teritoriu, insotit de Viorica Dancila, Carmen Dan Rovana Plumb si Lia Olguta Vasilescu. Dragnea a refuzat sa faca declaratii in schimb, liderul PSD sector 3 Robert Negoita a atacat dur Guvernul Dancila si implicit, pe Liviu Dragnea catalogand actualul Executiv ca unul ticalos care vrea sa subordoneze autoritatiile locale. 20 Conducerea PSD a anuntat ca organizatiile PSD Dimbovita si Caras Severin vor fi dizolvate si vor fi organizate alegeri interne, sustin surse participante la sedinta CEX. Este vorba de organizatia in care a fost lider Adrian Tutuianu si respectiv cea condusa de fostul deputat PSD, Ion Mocioalca. UPDATE 14 10UPDATE 13:40 Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan a vorbit despre buget si a subliniat ca intotdeauna este loc de mai bine si ca solicitarile liderilor locali vor fi analizate din nou. Sedinta PSD a inceput cu putin timp inainte de 13:30UPDATE 13. 35 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu si-a exprimat ingrijorarea in ceea ce privese plecarile din PSD .

Marian Oprisana cerut excluderea lui Robert Negoita din PSD

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, a anuntat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va veni marti sau miercuri la o intalnire cu membrii asociatiei pentru a discuta despre.

NEGOITA DUPA SEDINTA CEXN AL PSD: Oprisan a cerut sa fiu exclus din partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a afirmat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca Marian Oprisan a cerut excluderea sa din partid, dar nu s-a supus la vot.

Robert Negoita indeamna parlamentarii PSD sa respinga bugetul dezastruos propus de Guvernul Dancila

Robert Negoita, vicepresedintele PSD, a declarat, duminica, inainte de sedinta CEx a social-democratilor, ca le recomanda tuturor parlamentarilor din formatiune sa nu voteze bugetul de stat in varianta.

Robert Negoita, declaratie dura naintea sedintei PSD: Vor sa stam pe la usile ministrilor sa cersim, este profund ticalos

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a acuzat conducerea PSD ca, prin bugetul pentru anul 2019, incearca subordonarea administratiei locale astfel incat primarii sa stea pe la usile ministrilor pentru a cersi fonduri, ceea ce este profund ticalos.

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: Mai asteptam putin, poate presedintele ne spune ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentantii coalitiei mai asteapta putin in privinta propunerilor pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor, precizand ca presedintele.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu primarii: Nu ia nimeni din banii pentru Bucuresti

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au purtat discutii, miercuri, pe tema bugetului! A fost prima intalnire dintre cei doi de la izbucnirea scandalului pe tema bugetului. Primarul Capitalei l-a acuzat pe.

Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD:I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca pot fi relocate in Sanatate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )