Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

B1 B1,
Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, in care s-a plans ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru . continuă pe B1

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, in care s-a plans ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru .

Surse: Victor Negrescu s-a plans la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea, Plumb si Teodorovici. Ar fi ramas ministru cu rol de sef de protocol

Fostul ministru pentru Afaceri Europene s-a plans, in discutii purtate cu apropiatii, ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru Adevarul surse din anturajul fostului ministru. Dragnea i-a cerut sa se ocupe doar de partea birocratica, fara sa revendice pretentii politice. Un rol decorativ, care l-a facut pe Negrescu sa se revolte. in locul sau va veni George Ciamba, secretar de stat in MAE.

Subiectele zilei: Victor Negrescu s-a plns la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea, Plumb si Teodorovici. Ar fi ramas ministru cu rol de sef de protocol; Firea cheama bucurestenii la Referendum n lupta cu Dragnea; Un europarlamentar german vrea activar

Mama gafelor istorice si etica raspunderii. Nepasarea oficialilor romani cu privire la acest centenar, care e si centenarul Romaniei Mari, e intristatoare la culme, dar prea putin suprinzatoare. in fond, la Bucuresti domneste azi un regim si mai putin competent. Judecatoarea CSM Lia Savonea despre sefa ICCJ, judecatoarea Cristina Tarcea, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: Ar trebui sa se activeze institutia revocarii. Lia Savonea, cea mai influenta judecatoare din Sectia pentru judecatori a CSM.

Teodorovici, despre demisia lui Victor Negrescu: Decizia poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat sambata, la Digi24, pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, spunand ca demisia acestuia, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic.

Pe cine a trimis Guvernul la Bruxelles in locul lui Victor Negrescu, la Consiliul Afaceri Generale

La Consiliul Afaceri Generale al Uniunii Europene, reuniune care are loc luni la Bruxelles, la care participa ministrii pentru afaceri europene din statele membre UE, Romania este reprezentata de ambasadorul Luminita Odobescu, reprezentantul permanent al Romaniei la UE. Luminita Odobescu il inlocui pe Victor Negrescu, cel care a demisionat vineri din Guvern ca urmare a presiunilor lui Liviu Dragnea, dupa cum a explicat Adevarul.

A fost SCANDAL dupa sedinta de Guvern. Teodorovici explica de ce A DEMISIONAT ministrul Victor Negrescu

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministru delegat pentru Afaceri Europene. Eugen Teodorovici, colegul sau de la Finante, a relatat ca totul a degenerat dupa sedinta de Guvern de vineri, cand a fost o.

Victor Negrescu, Ministru pentru Afaceri Europene, demisioneaza

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia dupa sedinta de Guvern de ieri.

Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene, inainte de remaniere

Ministrul delegat pentru Afacerile Europene a demisionat din Guvern, cu doar cateva zile inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD care ar fi decis remanierea. Victor Negrescu nu a putut fi contactat pentru a declara oficial motivele pentru care si-a depus mandatul.

Eugen Teodorovici, reactie dupa ce Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene: Nu stie sa lucreze in echipa

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat din functie, in urma unei sedinte de guvern tensionata. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat la Antena 3 La.

Rasturnare de situatie. Ce mesaj a transmis Victor Negrescu dupa ce s-a spus ca ar fi demisionat din Guvern

Presedintia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor este a Romaniei, a tuturor romanilor, nu a unui ministru delegat, spune Victor Negrescu, el precizand ca nu are mize personale si ca ar lucra si benevol.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )