Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Negrescu, primul interviu dupa ce a demisionat din Guvern: Eu stiu doar ca au fost multumiti de activitatea mea ministeriala

Adevărul Adevărul,
Victor Negrescu, primul interviu dupa ce a demisionat din Guvern: Eu stiu doar ca au fost multumiti de activitatea mea ministeriala

Victor Negrescu, ex-ministrul Afacerilor Europene, a explicat, intr-un interviu pentru Digi24, conditiile care au dus la schimbarea sa din functie. continuă pe Adevărul

Pe cine a trimis Guvernul la Bruxelles in locul lui Victor Negrescu, la Consiliul Afaceri Generale

La Consiliul Afaceri Generale al Uniunii Europene, reuniune care are loc luni la Bruxelles, la care participa ministrii pentru afaceri europene din statele membre UE, Romania este reprezentata de ambasadorul Luminita Odobescu, reprezentantul permanent al Romaniei la UE. Luminita Odobescu il inlocui pe Victor Negrescu, cel care a demisionat vineri din Guvern ca urmare a presiunilor lui Liviu Dragnea, dupa cum a explicat Adevarul.

Victor Negrescu, explicatii dupa demisie: Am anumite standarde profesionale. Ce s-a intamplat in sedinta de Guvern in care a luat decizia

Victor Negrescu a dat declaratii, joi seara, despre ce s-a intamplat in sedinta de Guvern la care a participat si in urma careia si-a dat demisia din functia de ministru pentru Afaceri Europene, acesta.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Victor Negrescu, fostul ministru al Afacerilor Europene, ofera noi explicatii despre mandatul sau: Probabil s-a considerat ca partea de dosare europene sa fie impartite catre alti colegi

Fostul ministru al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a explicat ca in urma discutiilor din Guvern a ajuns la concluzia ca nu isi mai poarte exercita mandatul la acelasi nivel. El a adaugat ca e posibil sa.

Victor Negrescu, despre demisia din Guvern: Am simtit ca nu mi mai pot exercita mandatul la acelasi nivel

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a spus joi seara la Digi 24 ca si-a pus demisia la dispozitia primului-ministru pentru ca a simtit ca nu isi mai poate exercita mandatul la acelasi nivel.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul nseamna garantii ferme pentru romnii din Marea Britanie

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Daca documentul va fi aprobat, romanii vor putea sa continue sa lucreze, studieze sau sa locuiasca in Regatul Unit avand aceleasi drepturi ca si pana acum, a scris Negrescu pe Facebook.

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, mesaj despre demisie si apropiata Presedintie la Consiliul UE

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a vorbit despre demisia sasi apropiata Presedintie la Consiliul UE. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au crezut in proiectele si.

Viorica Dancila: Lui Victor Negrescu nu i s-a taiat nicio atributie. A fost optiunea dumnealui sa demisioneze(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Parlament, despre demisia lui Victor Negrescu de la conducerea Ministerului pentru Afacerile Europene, precizand ca el nu a luat aceasta decizie pentru ca i s-ar fi t.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )